Libnet.ro
UNICEF

05:30

WEBINAR MEDLIFE: Despre vaccinarea COVID-19 cu dr. Adrian Marinescu, luni, de la 13:30

Hotnews Hotnews,
 WEBINAR MEDLIFE: Despre vaccinarea COVID-19 cu dr. Adrian Marinescu, luni, de la 13:30

Vaccinarea impotriva COVID19 aduce cu ea o serie de intrebari si nelamuriri din partea pacientilor, asa ca MedLife vine cu mai multe informatii esentiale intr-un webinar cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase. Se vor aborda subiecte precum importanta vaccinarii impotriva COVID-19, despre cum functioneaza, in general, un vaccin, ce categorii de vaccinuri sunt in curs de evaluare si autorizare, dar si cat de sigure sunt acestea, despre reactiile adverse ale vaccinurilor autorizate, persoanele care nu se pot vaccina si multe alte detalii. continuă pe Hotnews

Ce trebuie sa stim inainte de a face vaccinul anti-COVID. Dr. Marinescu: Riscam daca nu mergem la administrarea pentru a doua doza!

Astazi incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania. Nu vaccinul este important, ci vaccinarea. Medicul Adrian Marinescu ne ofera toate informatiile pe care ar trebui sa le stim inainte de merge sa facem vaccinul anti-COVID, la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea.

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit .

EXCLUSIV Cand ar putea sa fie eliminata obligativitatea purtarii mastii. Ce parere are dr. Adrian Marinescu despre scenariul controversat prezentat de catre dr. Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a starnit un val de comentarii negative in mediul virtual, dupa ce a declarat ca masca va ramane obligatoriu de purtat pana in anul 2023 in Romania. Adrian Marinescu insa,.

Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, intr-un dialog cu Andreea Cigolea, despre cat de importanta este administrarea vaccinului in aceasta perioada, dar si despre problemele care ar putea sa apara in etapa a II-a de vaccinare.

Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-coronavirus, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cel care i-a administray a doua doza a serului de la Pfizer a fost chiar profesorul Adrian Streinu-Cercel, potrivit alphanews. ro. Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19 Tot Adrian Marinescu, medic infectionist la Matei Bals, .

EXCLUSIV Dr. Adrian Marinescu: Informatiile cu privire la efectele adverse pe termen lung ale vaccinului nu au sustinere stiintifica

Medicul Adrian Marinescu ii provoaca pe cei care acuza in spatiul public vaccinurile anti-COVID-19 de anumite vicii ascunse, cu efecte severe pe termen lung, sa probeze afirmatiile. Cei care fac anumite .

Adrian Marinescu explica daca mai purtam sau nu masca dupa vaccinare: Anul 2021 chiar cred ca va face diferenta!

Desi Romania da astazi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID, controversele inca nu au disparut, iar oamenii isi pun tot felul de intrebari despre ce se va intampla dupa imunizare.

Medicul Gindrovel Dumitra, despre vaccinarea persoanelor varstnice: O persoana care se afla in stare terminala, oricand poate sa-si piarda viata, oricum

Medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei, a vorbit, pentru Libertatea,despre vaccinareapersoanelor varstnice. Acesta a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )