Libnet.ro
UNICEF

16:15

webPR Cel mai ndragit profesor din toate timpurile de la Harvard vine n Romnia!

Hotnews Hotnews,
 webPR Cel mai ndragit profesor din toate timpurile de la Harvard vine n Romnia!

Anul acesta Conferinta Globala IAA isi va inspira oaspetii aducand in premiera in Romania pe Tal Ben-Shahar, Profesorul de Fericire, care va completa continutul despre business, tehnologie, comunicare si sustenabilitate cu suflet si voie buna. continuă pe Hotnews

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

VIDEO: Filmele lui Pintilie: Reconstituirea, cel mai bun film din istoria cinematografiei noastre

Lucian Pintilie, unul dintre cei mai subtili regizori europeni, a intrat de azi in legenda ca cineastul si omul de teatru care a inspirat generatii de regizori - Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Andrei Serban - si care a lucrat cu unii dintre cei mai emblematici actori, printre care: Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Kristin Scott Thomas.

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana. Calugarul cel mic a fost o atractie si a aparut chiar si in carti postale

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie.

Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal in serie din toate timpurile. Ce a facut inainte sa inceapa sa ucida

Numele lui Ted Bundy inca provoaca fiori reci pe sira spinarii. Pe langa faptul ca toti ii profeteau o viata implinita, cu succes profesional, ba chiar o cariera in politica, Ted Bundy a lucrat o buna.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

Am bifat cel mai puternic salt in clasamentul mondial al antreprenoriatului feminin

Lipsa de iubire din politica ne-a dus la gradul intolerabil de hotie, la gradul revoltator de nerecuperare a prejudiciilor generate bugetului public, considera Andreea Paul, presedintele INACO. Domnia sa a transmis, ieri, prin intermediul unui mesaj video: Toate acestea au condus la lipsa facilitatilor sanitare din gospodariile romanilor si acesta este, sa nu va surprinda, indicatorul economic si social care ne indeparteaza cel mai mult de media europeana. 3 din 10 romani nu au aceste facilitati sanitare de baza acasa si unul din 10 romani nu dispune de serviciile minimale sanitare la care s-ar cuveni sa aiba acces. Stam de 15 ori mai rau decat media europeana.

Dacian Ciolos: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat n tara peste 7 miliarde de euro

Fostul premier, Dacian Ciolos, a scris, miercuri, pe Facebook, citand raportul SAR, ca 2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus, a scris liderul Miscarii Romania impreuna.

Cel mai nou sondaj Avangarde. Rezultate surprinzatoare

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, cel mai recent sondaj Avangarde. Sondajul are o marja de eroare de 3%, a fost incheiat pe 16 mai, au fost 1047 de persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )