Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: Chapter 4 Romania, agentia cu cea mai rapida ascensiune in industria de PR

Hotnews Hotnews,
 webPR: Chapter 4 Romania, agentia cu cea mai rapida ascensiune in industria de PR

Chapter 4 Romania este agentia de PR cu cea mai rapida ascensiune din Romania, conform studiului care evalueaza performanta in industria de PR realizat de revista BIZ si Unlock Market Research. Studiul a pus in balanta informatii despre performanta financiara si indicatorii de imagine a 36 de agentii din piata locala de profil. continuă pe Hotnews

Arbitrul Ovidiu Hategan si-a pus toata Malta in cap. A dictat cea mai rapida eliminare din preliminariile Euro 2016

Ovidiu Hategan, socotit cel mai bun arbitru roman al momentului in ochii celor de la UEFA, acondus partida Malta - Italia 0-1, din preliminariile Euro 2016.

Style Radar! Cum arata cea mai noua colectie Just Cavalli

Roberto Cavalli tocmai ce a lansat cea mai noua colectie sub umbrela nrand-ului Just Cavalli, intitulata Renaissance-Rock. designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor 70!.

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE in luna septembrie

Romania a fost, in luna septembrie 2014, tara cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana 1,8%), in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar.

Rata anuala a inflatiei din Romania, cea mai mare din UE, in septembrie

Rata anuala a inflatiei din Romania a inregistrat cea mai mare valoare din Uniunea Europeana in luna septembrie, de 1,8%, in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar in zona euro de 0,3%, conform datelor publicate de Oficiul european de statistica Eurostat).

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

Cea mai buna tableta pentru citit carti

Cea mai buna tableta pentru citit carti ar trebui sa fie una cu ecran foarte bun. Iata lista celor mai bune de pe piata in momentul acesta. Cea mai buna tableta pentru citit carti este un gadget cautat de cei care au pasiunea cititului, iar avantajele unui device electronic pentru asa ceva sunt evidente, in primul rand capacitatea de a stoca un numar mai mare de carti decat multe biblioteci obisnuite. Va prezentam in continuare cele mai bune tablete pentru [].

Cea mai buna tableta pentru copii

Cea mai buna tableta pentru copii poate fi determinata pe baza a numeroase criterii, fie ca este vorba despre pret, functionalitate, fie ca este usurinta cu care poate fi utilizata. Cea mai buna tableta pentru copii ar trebui mai degraba sa fie o combinatie intre toate aceste elemente pentru a fi cu adevarat utila celor mici: pret relativ scazut si functionalitate foarte buna alaturi de o interfata grafica accesibila si care poate fi invatata extrem de usor. Mai jos avem [].

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata.

CNN o compara pe Larisa Iordache cu cea mai buna gimnasta a lumii all-time

Cea mai buna gimnasta romanca a momentului, Larisa Iordache a fost protagonista unui reportaj realizat de celebra televiziune CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )