Libnet.ro
UNICEF

11:30

webPRCel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge n Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, n Parcul Herastrau

Hotnews Hotnews,
 webPRCel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge n Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, n Parcul Herastrau

Asociatia Cluburilor Lions Romania, Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti aduc in capitala cel mai mare cros organizat in sprijinul persoanelor cu epilepsie din tara noastra. continuă pe Hotnews

Cel mai mare cros de sprijinire a persoanelor cu epilepsie ajunge in Bucuresti, pe 28 octombrie 2018, in Parcul Herastrau

Crosul din Bucuresti marcheaza ultimul eveniment dintr-o serie de zece. Fondurile colectate din primele noua au facut posibila dezvoltarea celui de-al saptelea Centru de Epilepsie si Monitorizare EEG, in Timisoara.

Regizoarea bosniaca Jasmila Zbanic, cel mai mare punctaj si cea mai mare finantare la prima sesiune pe 2018 a concursului CNC

Regizoarea si scenarista bosniaca Jasmila Zbanic, premiata cu Ursul de Aur la Berlinala din 2006, a primit pentru proiectul incotro, Aida, produs de Digital Cube, cea mai mare finantare din partea Centrului National al Cinematografiei la sesiunea I/2018 a concursului de proiecte.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

FOTO Euronaval 2018, cea mai mare expozitie n domeniul militar naval, are loc n aceste zile la Paris. Ce produse prezinta marile companii franceze

Euronaval 2018, cea mai mare conferinta si expozitie in domeniul naval militar, eveniment organizat o data la doi ani, are loc intre 22 si 26 octombrie la Paris. Salonul reuneste peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de tari diferite, iar organizatorii se asteapta la peste 20. 000 de vizitatori din domeniu. Evenimentul, organizat constant de 50 ani, e un prilej in special pentru marile companii franceze din industria de aparare, precum MBDA, Naval Group, Airbus, Thales sau Safran, sa-si prezinte portofoliul de produse militare si noile solutii in domeniul naval si al sigurantei maritime.

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale.

in Londra, cel mai mare protest anti-Brexit

Protestatarii care cer un referendum asupra acordului final in legatura cu Brexit-ul, au organizat un mars, in Londra, organizatorii miscarii spunand ca ar fi cea mai mare, cea mai vocala si mai importanta demonstratie de acest gen, relateaza BBC.

Moody's reduce ratingul Italiei: Deficitul semnificativ mai mare dect se astepta

Agentia Moody's reduce ratingul Italiei de la Baa2 la Baa3 cu perspectiva stabila. Decizia este legata de o modificare concreta a strategiei bugetare, cu un deficit semnificativ mai mare decat se astepta afirma reprezentantii Moody's intr-un comunicat citat de La Stampa.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

Cea mai mare banca japoneza se alatura exodului bancar de la un forum saudit pentru investitii

Directorul executiv al celei mai mari banci din Japonia s-a retras de la o conferinta despre investitii, organizata in Arabia Saudita. Acesta s-a alaturat unei miscari generale de boicotare a conferintei, miscare care a aparut drept reactie la cazul Khashoggi, transmiteFree Malaysia Today.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )