Libnet.ro
UNICEF

20:31

WhatsApp a fost interzis in Iran, din cauza lui Mark Zuckerberg

Antena3 Antena3,
WhatsApp a fost interzis in Iran, din cauza lui Mark Zuckerberg

Aplicatia WhatsApp a fost blocata in Iran, din vina lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care este evreu, scrie CNET. Potrivit unui ziar din Israel, oficialii iranieni au luat aceasta decizie pentru ca. continuă pe Antena3

Timisoara: 315 caini fara stapan, eutanasiati in ultimele trei luni. Alti 300 au murit din cauza unor accidente sau boli

315 caini fara stapan din adapostul din Timisoara au fost eutanasiati incepand din luna februarie, alti 300 au murit din cauza unor accidente sau boli, iar alte 400 de animale au fost adoptate de timisoreni,.

Studiu. Sute de mii de femei au murit in 2013 din cauza complicatiilor la sarcina si nastere

Un studiu realizat de ONU si OMS arata ca aproape 290. 000 de femei au murit in 2013, la nivel mondial, din cauza complicatiilor la sarcina si nastere. Cea mai frecventa cauza de mortalitate a fost faptul ca.

Nintendo a inregistrat pierderi masive din cauza vanzarilor slabe de console Wii U

Producatorul japonez de jocuri video Nintendo a inregistrat pierderi nete de 23,2 miliarde de yeni 229 milioane de dolari), dupa un profit de 7,1 miliarde de yeni in exercitiul precedent, in principal din cauza vanzarilor sub asteptari de console Wii.

Lidl a retras apa minerala Saguaro, din cauza etichetarii gresite

Lantul de magazine Lidl a anuntat ca a retras de la comercializare apa minerala Saguaro de 2L, din cauza etichetarii gresite privind descrierea sursei de imbuteliere a apei, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Vineri, Lidl a anuntat ca a retras, preventiv, un lot de tablete de ciocolata cu nuca de cocos.

Circulatia pe DN 7A, inchisa, din cauza alunecarilor de teren

Circulatia pe DN 7A, soseaua de acces dinspre Valea Jiului spre Transalpina, este inchisa, luni, din cauza unor alunecari de teren, asfaltul ramanand suspendat pe o portiune de cinci metri patrati, in apropiere de Petrila, relateaza Mediafax.

Pagube. 50 de litri pe metru patrat, record de precipitatii in weekend. Turisti blocati si trenuri suspendate din cauza ploilor

Inundatiile continua sa produca pagube in tara, dupa ce ploi torentiale au fost inregistrate in acest weekend in 7 judete din sudul tarii. Situatia cea mai complicata a fost in Mehedinti, unde cel putin 65 de locuinte si sute de hectare de teren au fost inundate, in conditiile in care meteorologii au mentinut ieri avertizarea de cod rosu pe raul Motru si afluentii acestuia.

Arges: Drumuri inchise din cauza alunecarilor de teren

Mai multe tronsoane de drum din judetul Arges, intre care si portiuni ale DN 73 C, sunt inchise circulatiei dupa ce infrastructura rutiera a fost afectata de alunecari de teren si eroziuni provocate de precipitatiile din ultima perioada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

L'Equipe: Sanctiuni dure din partea UEFA pentru PSG, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar

Jurnalistii de la L'Equipe au anuntat, in cursul zilei de marti, ca PSG va fi aspru sanctionata de UEFA, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar. Astfel, campioana Frantei va fi nevoita sa ia o serie importanta de masuri. In plus, formatia de pe Parc des Princes va primi si o amenda de 60 de milioane de euro din partea forului european.

Peste 2.800 Toyota din Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un total de 2. 833 automobile Toyota din Romania, modelele RAV4, Land Cruiser 150 si Hilux, sunt rechemate in service din cauza unor posibile deteriorari ale spirei de la volan, care in cele din urma poate conduce la aprinderea martorului de airbag in bord si la neactivarea acestuia in cazul unui accident.

Novak Djokovici S-A RETRAS din turneul Masters de la Madrid, din cauza unei accidentari

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 2 mondial, a anuntat, duminica, ca a decis sa se retraga din turneul din seria Masters de la Madrid din cauza unei accidentari suferite la brat in competitia de la Mont.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )