Libnet.ro
UNICEF

17:01

Wimbledon: Cinci jucatoare din Romnia vor debuta luni - Alexandra Dulgheru si Sorana Crstea, primele romnce care vor intra pe teren

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Cinci jucatoare din Romnia vor debuta luni - Alexandra Dulgheru si Sorana Crstea, primele romnce care vor intra pe teren

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile a intrecerilor din cadrul celui de-al treile turneu de Grand Slam al anului. Ziua de luni va fi una plina pentru jucatoarele din Romania, Alexandra Dulgheru, Sorana Cirstea, Irina Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse urmand sa debuteze in competitia de la Londra. continuă pe Hotnews

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Wimbledon

Nu mai putin de opt jucatoare din Romania vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon, turneu de Mare Slem care debuteaza la Londra pe 2 iulie.

Romania, mandra de fetele ei: Cinci jucatoare intra luni pe teren la Wimbledon. Avem programul zilei

Dupa doua saptamani de vis oferite de Simona Halep la French Open, acum iubitorii de tenis din tara vor fi cu ochii spre Londra, acolo unde incepe al treilea Grand Slam al anului.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Vedeti mai jos cu cine vor juca cele opt jucatoare din Romania intrate pe tabloul principal de la Wimbledon.

Comisia Europeana l contrazice pe Tariceanu si se declara ngrijorata de modificarile la codurile penale din Romnia

Numarul doi din Comisia Europeana, prim-vicepresedintele Frans Timmermans, i-a spus presedintelui Senatului de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu, ca executivul de la Bruxelles este ingrijorat de schimbarea legislatiei justitiei si a codurilor penale din Romania, se arata intr-o informare de presa a Comisiei Europene, transmisa HotNews. De asemenea, Comisia l-a contrazis pe Tariceanu, aratand ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie se bazeaza pe criterii care nu s-au modificat si care nu au fost iainca indeplinite de Romania.

Documente funerare despre ctiva membri importanti ai Partidului Comunist din Romnia (1967)

Mutarea in conditii mai mult decat suspecte a arhivei Comitetului Central al Partidului Comunist Roman din sediul in care se afla aceasta in decembrie 1989 i-a privat de o sursa extrem de importanta de informatii pe istoricii interesati sa analizeze aparitia, evolutia si decaderea Partidului Comunist Roman. Demersurile stiintifice pe care cercetatorii onesti le-au intreprins dupa 22 decembrie 1989 au fost blocate mult timp, sub diferite forme.

CM 2018: Primele meciuri din optimi vor avea loc smbata - Franta vs Argentina si Uruguay vs Portugalia

Campionatul Mondial din Rusia si-a consumat faza grupelor, sambata urmand sa aiba loc primele confruntari din optimi. Primul duel al zilei aduce fata in fata doua foste campioane mondiale: Franta vs Argentina. in al doilea meci din seria optimilor, selectionata din Uruguay va da piept cu reprezentativa Portugaliei. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe TVR 1 si TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )