Libnet.ro
UNICEF

18:15

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu vs Jessica Pegula 6-4, 6-4 Duel romanesc in turul doi - Buzarnescu o va infrunta pe Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Mihaela Buzarnescu vs Jessica Pegula 6-4, 6-4 Duel romanesc in turul doi - Buzarnescu o va infrunta pe Simona Halep

Mihaela Buzarnescu 53 WTA) a debutat cu dreptul la Wimbledon, invingand-o in doua seturi pe americanca Jessica Pegula 72 WTA), scor 6-4, 6-4. Condusa cu 2-0 inca din startul partidei, romanca a revenit spectaculos, a bifat nu mai putin de patru break-uri la rand si si-a adjudecat primul act cu 6-4. in setul secund, Mihaela a avut 4-0, dar s-a vazut egalata de americanca. Jucatoarea noastra si-a revenit insa la timp, si-a trecut in cont doua game-uri consecutive si a pus capat partidei. in turul al doilea, Buzarnescu se va duela cu Simona Halep. continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Duel romanesc in turul 2 la Wimbledon: Halep contra Buzarnescu

Jucatoarele Simona Halep si Mihaela Buzarnescu, colege in echipa de Fed Cup a Romaniei, se vor intalni in turul secund la Wimbledon.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA).

WTA: Simona Halep se mentine pe 7; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 50

Simona Halep se mentine in aceasta saptamana pe locul 7 in clasamentul WTA, sportiva noastra avand 4. 063 de puncte. Romania are trei jucatoare in TOP 100 Halep, Buzarnescu si Cirstea).

Mihaela Buzarnescu, eliminata in semifinale la dublu

Perechea Mihaela BuzarnescuAnna-Lena Friedsam RomaniaGermania) a ratat calificarea in semifinalel.

WTA Eastbourne: Mihaela Buzarnescu, eliminata in semifinalele probei de dublu

Perechea Mihaela BuzarnescuAnna-Lena Friedsam a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu de la Eastbourne. Cele doua au fost invinse de dublul Hao-Ching Chan si Latisha Chan Taiwan), scor 0-6, 4-6.

WTA Eastbourne: Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Mihaela BuzarnescuAnna-Lena Friedsam RomaniaGermania) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )