Libnet.ro
UNICEF

17:30

Wimbledon: Serena Williams, n semifinale - Tinuta n sah de Camila Giorgi doar un set

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Serena Williams, n semifinale - Tinuta n sah de Camila Giorgi doar un set

Camila Giorgi a reusit sa o domine pe Serena pret de un set singurul pierdut pana acum de americanca la aceasta editie a Grand Slam-ului londonez), insa apoi fostul lider mondial si-a ridicat nivelul jocului, si-a gasit ritmul si a obtinut calificarea in semifinale dupa un meci de o ora si 42 de minute 3-6, 6-3, 6-4). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Serena Williams este in semifinale la Wimbledon

Americanca Serena Williams a reusit cel mai bun rezultat al ei de la revenirea in circuitul feminin de tenis, dupa ce a nascut.

Wimbledon: Serena Wiliams, victorie la foc automat (6-2, 6-2 cu Rodina) - Americanca este n sferturi

Jocul Serenei Williams a fost la un nivel prea ridicat pentru Evgeniya Rodina, jucatoare care a stat mult pe teren a obtinut victorii pe tabloul principal numai in set decisiv). Serena a pierdut doar patru game-uri 6-2, 6-2), partida intinzandu-se doar pe durata a 62 de minute. Americanca este in sferturi la Londra, acolo unde o va intalni pe Camila Giorgi.

Serena Williams este in sferturi la Wimbledon. Care sunt cele patru dueluri care vor decide semifinalistele

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut fara probleme de Evghenia Rodina.

Soc in tenis! SERENA WILLIAMS, la un pas de moarte! PANICA TOTALA la Wimbledon

Antreprenorul american Alexis Ohanian 35 de ani), sotul Serenei Williams 36 de ani), a vorbit despre momentele dificile traite de marea campioana imediat dupa ce a nascut. Eu credeam despre mine ca sunt cea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )