Libnet.ro
UNICEF

15:16

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, astazi, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4), 6-1. continuă pe Ziarul Bursa

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313.

Gica Hagi, declaratie fabuloasa despre Simona Halep, dupa calificarea acesteia in optimile de finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Viktoriei Azarenka.

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

Cand joaca Simona Halep cu Cori Gauff

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul meciurilor pentru ziua de luni, a opta de competiei.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4),.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )