Libnet.ro
UNICEF

20:00

Wimbledon: Simona Halep, n turul trei pe iarba londoneza (7-5, 6-0 cu Saisai Zheng) / Un singur moment de ratacire

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep, n turul trei pe iarba londoneza (7-5, 6-0 cu Saisai Zheng) / Un singur moment de ratacire

Saisai Zheng a propus in primul set un tenis fara sabloane, venind de multe ori cu ceva diferit slice incomod, variatie in lovituri, veniri la fileu - este o buna jucatoare de dublu). Usor deraiata de la planul tactic a fost condusa cu 5-3 in primul set), Simona a strans randurile, a gresit mai putin, iar seria ei castigatoare de game-uri s-a oprit doar dupa ce a dat mana cu arbitra de scaun 10 game-uri la rand). 7-5, 6-0, dupa 76 de minute. in urmatorul meci, Simona va da peste o jucatoare incomoda - Su-Wei Hsieh 48 WTA), o sportiva care a facut victime importante in acest an nu da ritm adversarelor). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

LIVE Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o echipa din afara sutei mondiale.

Asa am trait: Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara 6-4 6-2

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o jucatoare de pe locul 100 mondial.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

Wimbledon: Rafael Nadal continua competitia pe iarba londoneza; Marin Cilic (finalist anul trecut) si Stan Wawrinka, eliminati n turul doi

Dublu campion la Wimbledon in 2008 si 2010), Rafael Nadal nu a avut un meci usor cu Mikhail Kukushkin Kazahstan, locul 77 ATP), ibericul salvand nu mai putin de 11 mingi de break din cele 13 ale adversarului. Victoria i-a revenit liderului mondial dupa doua ore si 26 de minute, scor 6-3, 6-4, 6-3, obtinand calificarea in turul trei de la All England Club. Croatul Marin Cilic, favorit numarul trei si finalist anul trecut pe iarba londoneza, sau elvetianul Stan Wawrinka au parasit competitia in turul al doilea.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon (dupa ora 16:00)

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2899 seconds )