Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126. continuă pe B1

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng!

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

Simona Halep 1 WTA) a vorbit despre victoria obtinuta joi in fata chinezoaicei Saisai Zheng 126 WTA) la Wimbledon. Jucatoarea noastra a recunoscut ca primul set, castigat cu 7-5, a fost unul dificil si ca.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

Simona Halep, calificare fara probleme in turul al treilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat fara mari probleme in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a dispus de.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon (dupa ora 16:00)

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata n turul doi. Simona Halep ramne numarul 1 mondial si dupa turneul londonez

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, locul 2 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Wimbledon. in urma eliminarii lui Wozniacki, Simona Halep si-a asigurat pozitia de numar 1 mondial si dupa turneul de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )