Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon: Victoria Azarenka, adversara invingatoarei dintre Halep si Buzarnescu - Bielorusa a castigat 12 game-uri consecutive in meciul cu Tomljanovic

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Victoria Azarenka, adversara invingatoarei dintre Halep si Buzarnescu - Bielorusa a castigat 12 game-uri consecutive in meciul cu Tomljanovic

Victoria Azarenka 40 WTA) a facut o adevarata demonstratie de tenis in meciul cu Ajla Tomljanovic Australia, 49 WTA). Condusa cu 2-0 in startul partidei, jucatoarea din Belarus a avut o revenire spectaculoasa, castigand toate cele 12 game-uri disputate pana la finalul confruntarii. in turul al treilea de la Wimbledon, Azarenka se va duela cu invingatoarea meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. continuă pe Hotnews

Victoria Azarenka, strategie pentru meciul cu Simona Halep: Trebuie sa fiu consistenta, rabdatoare si agresiva pentru a o invinge

Victoria Azarenka 40 WTA), adversara Simonei Halep din turul al treilea de la Wimbledon, a declarat, miercuri, ca pentru a trece de romanca trebuie sa practice un joc consistent, sa nu se grabeasca si sa dea dovada de agresivitate.

Simona Halep:M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihicCe spune despre Azarenka, adversara din turul 3

La conferinta de presa organizata dupa meciul castigat cu Mihaela Buzarnescu, din turul 2 de la Wimbledon, Simona Halep adeclarat ca este foarte multumita de jocul ei.

Legendarul Mats Wilander vede o mare surpriza in meciul Halep Buzarnescu: de ce crede in victoria lui Miki

Suedezul de 54 de ani are sapte titluri de Grand Slam in palmares si singurul turneu major pe care nu l-a castigat e cel de la Wimbledon. Acum, el revine an de an la All-England Club in calitate de analist Eurosport.

CTP, elogii la adresa intalnirii Halep - Buzarnescu: A fost meciul cel mai frumos de la Wimbledon, de pana acum

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digisport intalnirea dintreSimona Halep si Mihaela Buzarnescu, duelul romanesc din turul 2 de la Wimbledon.

Halep, Buzarnescu si Copil joaca, luni, in primul tur la Wimbledon. Orele la care vor incepe meciurile

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua, luni, in premiera, cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 37 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbeldon.

Mats Wilander a disecat partida Halep - Buzarnescu. Ce l-a incantat pe analistul Eurosport

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-3, 4-6, 6-2, pe Mihaela Buzarnescu 53 WTA) si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )