Libnet.ro
UNICEF

06:46

Victoria Azarenka, strategie pentru meciul cu Simona Halep: Trebuie sa fiu consistenta, rabdatoare si agresiva pentru a o invinge

Hotnews Hotnews,
 Victoria Azarenka, strategie pentru meciul cu Simona Halep: Trebuie sa fiu consistenta, rabdatoare si agresiva pentru a o invinge

Victoria Azarenka 40 WTA), adversara Simonei Halep din turul al treilea de la Wimbledon, a declarat, miercuri, ca pentru a trece de romanca trebuie sa practice un joc consistent, sa nu se grabeasca si sa dea dovada de agresivitate. continuă pe Hotnews

La ce ora incepe meciul Simona Halep Mihaela Buzarnescu, in turul 2 la Wimbledon. Cine transmite partida la TV

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul asteptat cu sufletul la gura de toti romanii. Meciul din turul 2 al turneului de la Wimbledon se joaca miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 15:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Gestul sublim facut de Buzarnescu in meciul cu Simona Halep. Asa se castiga respectul publicului cand pierzi un meci

Mihaela Buzarnescu a facut un gest superb dupa ce a pierdut la Wimbledon meciul impotriva Simonei Halep. Prin ce a atras atentia jucatoarea de tenis? Mihaela Buzarnescu, gest impresionant dupa ce a pierdut meciul Meciul de la Wimbledon 2019 a fost insasi o surpriza care s-a finalizat cu o victorie a Simonei Halep si cu .

Wimbledon: Victoria Azarenka, adversara invingatoarei dintre Halep si Buzarnescu - Bielorusa a castigat 12 game-uri consecutive in meciul cu Tomljanovic

Victoria Azarenka 40 WTA) a facut o adevarata demonstratie de tenis in meciul cu Ajla Tomljanovic Australia, 49 WTA). Condusa cu 2-0 in startul partidei, jucatoarea din Belarus a avut o revenire spectaculoasa, castigand toate cele 12 game-uri disputate pana la finalul confruntarii. in turul al treilea de la Wimbledon, Azarenka se va duela cu invingatoarea meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu.

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

Pe Simona Halep o asteapta primul test de foc la Wimbledon: Trebuie sa fiu puternica pe picioare

Calificata in turul 3 la Wimbledon, Simona Halep va avea un meci de foc impotriva bielorusei Victoria Azarenka.

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe).

Simona Halep:M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihicCe spune despre Azarenka, adversara din turul 3

La conferinta de presa organizata dupa meciul castigat cu Mihaela Buzarnescu, din turul 2 de la Wimbledon, Simona Halep adeclarat ca este foarte multumita de jocul ei.

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )