Libnet.ro
UNICEF

06:30

Wisla Cracovia, cumparata de fonduri de investitii din Marea Britanie si Luxemburg

Hotnews Hotnews,
 Wisla Cracovia, cumparata de fonduri de investitii din Marea Britanie si Luxemburg

Clubul polonez Wisla Cracovia a fost cumparat de fonduri de investitii din Marea Britanie si Luxemburg, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin le explica politicienilor din Marea Britanie si SUA ce este democratia

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, joi, clasele politice din Marea Britanie si SUA de lipsa de respect fata de opinia publica, prin faptul ca au pus la indoiala referendumul cu privire la Brexit, respectiv alegerea lui Donald Trump ca presedinte.

Cu un BREXIT fara acord la orizont, productia de masini din Marea Britanie s-a prabusit cu 20%

Productia de masini a scazut cu 20% in Marea Britanie, in luna noiembrie, in contextul in care un Brexit fara niciun acord intre arhipelag si Uniunea Europeana pare tot mai probabil, anunta The.

Ciamba: Romanii din Marea Britanie vor fi protejati

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a declarat. joi, la Punctul de intalnire, ca romanii care lucreaza legal in Marea Britanie nu vor avea niciun fel de problema dupa.

Romani blocati pe aeroportul Gatwick din Marea Britanie din cauza unor drone

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia Bucuresti, dar aeroportul Gatwick a fost inchis dupa ce mai multe drone au fost observate in apropierea unei piste.

Melescanu, la BBC: Am primit asigurari ca romnii din Marea Britanie nu vor fi afectati de Brexit. Daca romnii ar fi dati afara, sistemul de sanatate britanic ar intra n colaps

Ministrul afacerilor externe Teodor Melescanu, a precizat, intr-un interviu la BBC, ca, in situatia in care va exista o iesire a Marii Britanii din UE fara acord, va trebui discutata problema drepturilor romanilor care muncesc si contribuie la economia Regatului. in context, el a adaugat ca a primit asigurari de la fostul ministru britanic de externe ca statutul acestora nu va avea de suferit pentru ca, altfel, sistemul de sanatate britanic ar intra in colaps.

Faze tari: A ncercat sa plateasca la un McDonalds cu o punga de marijuana; Melodia cu care un blogger a depasit-o pe Ariana Grande n topurile din Marea Britanie; O noua metoda de utilizare a prezervativului face furori pe Internet

Un muzician celebru lanseaza primul single solo din ultimele doua decenii, dedicat unei sonde spatiale. Muzicianul britanic Brian May, fost membru al formatiei Queen, va lansa. Asa arata bradul cu cele mai multe luminite din lume. Recordul mondial la cele mai multe luminite intr-un brad artificial a fost obtinut de.

Paddy Ashdown, fostul lider al liberal-democratilor din Marea Britanie, a murit la 77 de ani

Paddy Ashdown, chipul politicii centriste in Marea Britanie pentru mai bine de un deceniu, diplomat , fost puscas marin si ofiter de informatii, a murit, sambata, fiind bolnav de cancer. Avea 77 de ani.

VIDEO Mesajul Theresei May pentru polonezii din Marea Britanie: Puteti ramne

Theresa May si-a pus la lucru cunostintele de poloneza intr-o declaratie oficiala care a avut loc pe Downing Street. May a facut declaratii in urma discutiilor purtate cu prim-ministrul Poloniei, relateaza BBC.

Theresa May le spune polonezilor, in limba lor, ca sunt bineveniti in Marea Britanie VIDEO

Premierul britanic Theresa May le-a transmis polonezilor din Marea Britanie ca pot ramane in regatul Unit, iar prezenta lor este chiar dorita. May a transmis mesajul in limba poloneza, la finalul unei intalniri cu seful executivului de la Varsovia.

Melescanu, la BBC: Am primit asigurari ca romanii din Marea Britanie nu vor fi afectati de Brexit

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu, a precizat, intr-un interviu acordat postului BBC, ca, in situatia iesirii Marii Britanii din UE fara un acord, va trebui discutata problema drepturilor romanilor care muncesc si contribuie la economia Regatului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )