Libnet.ro
UNICEF

22:45

Wizz Air lanseaza noi rute din Romania

Adevărul Adevărul,
Wizz Air lanseaza noi rute din Romania

Wizz Air a anuntat luni lansarea a doua noi rute din Romania, pentru care biletele au fost deja puse in vanzare la preturi pornind de la 89 de lei. continuă pe Adevărul

Wizz Air lanseaza doua noi rute din Romania spre Marea Britanie

Wizz Air, compania aeriana cu cea mai rapida crestere si cea mai ecologica* din Europa, a anuntat astazi doua noi rute de la Iasi si Craiova spre Birmingham in Marea Britanie, cu incepere de pe 23 si 24 octombrie 2020.

Wizz Air, decizie categorica in Romania. Ce rute noi vor fi in tara noastra

Wizz Air a luat o decizie categorica in Romania. Compania aeriana a anuntat luni lansarea a doua noi rute din tara noastra, pentru care biletele au fost deja puse in vanzare la preturi pornind de la doar 89 de lei. Wizz Air a facut anuntul de care sunt interesati toti romanii. Ce se intampla la .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Cea de-a 28a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Cea de-a 28-a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Destinatiile de vis din Romania pe care nu le promoveaza Ministerul Turismului. De ce?

Turismul este privit de mult timp ca un agent al dezvoltarii economice, insa, in lipsa unei strategii de tara, promovarea destinatiilor turistice din tara noastra este aproape inexistenta. Situatia s-a potentat pe vreme de pandemie, cand turismul nu primeste deloc ajutor din partea Guvernului. Ironia face ca pagina de Facebook a Ministerului Turismului este folosita, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3268 seconds )