Libnet.ro
UNICEF

19:30

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

ADPM ADPM,
WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor. continuă pe ADPM

VIDEO Tim Cook apara cele mai scumpe iPhone-uri de pna acum: Oamenii vor cel mai inovativ produs din piata, dar fabricarea este costisitoare

Apple a prezentat recent trei noi modele de iPhone, inclusiv cel mai scump de pana acum, care in SUA porneste de la 1. 100 de dolari, iar in Europa este si cu 30% mai scump. Tim Cook, seful companiei, a spus intr-un interviu la ABC News ca oamenii vor cele mai inovative produse din piata, dar aceste produse pot fi fabricate doar cu costuri mari. in plus, el a spus ca multi isi iau iPhone prin pachetele de la operatorii mobili si ii costa practic un dolar pe zi.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 .

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

Specializarile de nisa, o noua tendinta in educatie. Care sunt cele mai cautate domenii

Ultra-specializarile sunt noua tendinta in educatia internationala pentru ca piata muncii solicita mediului universitar aceasta abordare, in special prin noile joburi oferite, spune Ana Maria Papp, Manager Deptartament Universitati din Strainatate,.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate antreprenoare din lume sa faca un miliard de dolari din produsele de frumusete

Chiarsi pe o piatasuperaglomeratasi hipercompetitiva, cum este cea a produselor deinfrumusetare, raman nise. Trebuie doar sastii sale gasesti, asa cum a reusit Huda Kattan, astazi una dintre cele mai bogate antreprenoare din topulForbes.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai misterioase pesteri din Romania. Am fost chemati in adancuri de o lumina stranie

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce Ja.

HOROSCOP. Cele mai bune iubite ale zodiacului. Fecioarele sunt foarte critice, femeile-Berbec sunt foarte pasionale

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta? HOROSCOP. Incepem numaratoarea.

Castigatori Emmy 2018: care sunt cele mai bune seriale si cei mai buni actori

Comedia The Marvelous Mrs. Maisel a dominat gala premiilor Primetime Emmy 2018, castigand sapte trofee, in timp ce Game of Thrones a fost desemnat cel mai bun serial-drama. Cea de-a 70-a editie a evenimentului a avut loc pe 17 septembrie la Microsoft Theater din Los Angeles si a fost prezentata de comediantii Michael Che si Colin Jost.

Ce beneficii are pentru sanatate jabuticaba, unul dintre cele mai ciudate fructe din lume

Originar din America de Sud, jabuticaba este un pom fructifer ale carui fructe cresc direct pe trunchi sau crengi. Pe langa gustul delicios, fructele de jabuticaba au numeroase beneficii pentru organism.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )