Libnet.ro
UNICEF

18:00

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Antena3 Antena3,
Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 . continuă pe Antena3

Cine este chirurgul cu maini de inger si la ce spital din Romania lucreaza: Pentru mine a facut a minune...

Sunt multe lucruri dificile in aceasta meserie, dar cele mai dificile momente sunt cele in care pierzi lupta cu boala. Atunci cand te uiti la un pacient si stii ca nu mai poti sa faci nimic pentru.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM *Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika Magazinele de tipul Ikea sau Kika nu sunt un dusman al producatorilor de mobila, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM), intr-un interviu, completand: Aceste magazine comercializeaza mobilier de o anumita factura, specializat, iar o mare parte a mobilierului este executat in Romania. Daca Ikea pleaca maine din Romania, atunci avem o mare problema. Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit in baza unei sentinte pronuntate de magistratii Judecatoriei Targu Jiu. Este vorba de Consiliul Judetean Gorj, Complexul Energetic Oltenia si Consiliul.

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA. Anuntul facut de Biserica Catolica din Romania

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie, pentru modificarea.

Peste 40.000 de studenti din Romania merg la facultate in strainatate

Peste 40. 000 de studenti din Romania au ales sa urmeze o facultate in strainatate. Mai mult, in fiecare an, peste 6. 000 de studenti romani pleaca la studii in afara tarii, iar 2. 000 dintre ei aleg sa.

A MURIT in timpul concertului! Moment SOCANT la un show al unei cunoscute trupe din Romania (FOTO)

Tragedie in timpul unui concert al unei cunoscute trupe din Romania. in timpul show-lui formatiei Celelalte cuvinte barbatului de 57 de ani I s-a facut rau si a ales sa iasa din sala. Din pacate, el.

De ce vor sa nasca femeile din Romania prin cezariana. Ela Craciun a strans sute de marturisiri!

Ela Craciun a starnit o ampla dezbatere online, pe grupul sau de Facebook, avand ca tema nasterea naturala comparativ cu nasterea prin cezariana. Vedeta, apreciata pentru proiectele sale din sfera de parenting, a intrebat mii de femei despre modalitatea prin care au devenit mame si despre motivul pentru care au ales procedura naturala sau cezariana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )