Libnet.ro
UNICEF

01:05

WSJ: Doua firme din China isi retrag oferta pentru Chicago Stock Exchange

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WSJ: Doua firme din China isi retrag oferta pentru Chicago Stock Exchange

Doi investitori chinezi, care voiau sa preia o parte din Bursa de Valori din Chicago Chicago Stock Exchange - CHX), s-au retras recent din cursa, dupa ce Comisia americana pentru burse si valori mobiliare SEC) a solicitat mai multe detalii privind oferta acestora, anunta Wall Street Journal WSJ). continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din depozitele en-gross din Bucuresti si Ilfov

In primele doua saptamani din aceasta luna, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au verificat 126 de firme din cele mai importante centre de comercializare a bunurilor de larg consum din zona Bucuresti-Ilfov: Expo Market Doraly, Complex comercial Dragonul Rosu, Smart Expo Flora, Complex comercial Su Market si zona de depozite Moara Domneasca, au transmis marti oficialii institutiei de control. In urma actiunilor desfasurate, inspectorii antifrauda au dispus amenzi si confiscari in valoare totala de 2,11milioane de lei, astfel: 2 avertismente si 179 de amenzi in cuantum total de 1. 000 lei, confiscarea a 133. 063 lei in numerar si bunuri in valoare de 100. 537 lei.

Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din centrele comerciale situate in Bucuresti si Ilfov

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au anuntat astazi ca au verificat, in perioada 1-14 octombrie, 126 de firme din zona Bucuresti-Ilfov situate in mai multe centre comerciale, aplicand sanctiuni totale de 2,12 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

E frumos sa te HARTUIASCA SEXUAL un barbat cu puterea lui! Declaratiile SOCANTE a doua actrite din Rusia cu privire la cazul producatorului Weinstein

Doua actrite din Rusia sar in sprijinul producatorului Harvey Weinstein, acuzat de hartuire sexuala de zeci de actrite de la Hollywood. Lyubov Tolkalina si Agniya Kuznetsova au dat declaratii in.

11 irakieni si iranieni, ajutati de doua calauze din Turcia, au fost prinsi dupa ce au trecut ilegal granita dintre Serbia si Romania

11 iranieni si irakieni, ajutati de doua calauze din Turcia, au fost prinsi de Politia de Frontiera cand incercau sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania.

DS Smith plateste 208 milioane de euro pentru doua companii din Romania

Compania britanica DS Smith a anuntat miercuri achizitionarea producatorilor romani de ambalaje din carton EcoPack si EcoPaper, pentru o valoare de antrepriza de aproximativ 208 milioane de euro 244,6 milioane de dolari), in vederea extinderii prezentei in Europa de Est, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )