Libnet.ro
UNICEF

10:30

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu si Nadiya Kichenok, eliminate n primul tur de favoritele competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu si Nadiya Kichenok, eliminate n primul tur de favoritele competitiei

Cuplul Mihaela Buzarnescu/Nadiya Kichenok Romania/Ucraina) a parasit turneul de la Brisbane inca din primul tur, dupa ce a fost pierdut, scor 6-4, 6-0, impotriva echipei favorite la castigarea competitiei, Barbara Krejcikova/Katerina Siniakova Cehia). continuă pe Hotnews

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, duel cu Lesia Tsurenko n primul tur

Dupa o lunga perioada de inactivitate din cauza accidentarii pe care a suferit-o pe 8 august), pentru Mihaela Buzarnescu sezonul 2019 va incepe in forta la Brisbane, acolo unde jucatoarea noastra o va intalni in runda inaugurala pe Lesia Tsurenko Ucraina, locul 27 WTA).

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric n primul tur

Mihaela Buzarnescu 24 WTA) a parasit competitia de la Brisbane Australia) inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, scor 6-0, 6-2, de Lesia Tsurenko 27 WTA).

Mihaela Buzarnescu, infrangere drastica in primul tur la turneului de la Brisbane

Mihaela Buzarnescu a fost singura jucatoare din Romania prezenta la Brisbane, cel mai important turneu din inceputul noului sezon.

WTA Shenzhen: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko a fost eliminata in primul tur al turneului de la Shenzhen, dupa ce a fost invinsa de cuplul Ying-Ying Duan/Renata Voracova, scor 6-4, 7-67).

Debut cu ghinion in noul sezon, pentru Mihaela Buzarnescu

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa fara drept de apel, cu 6-0, 6-2, de ucraineanca Lesia Turenko, luni, in prima runda a turneului WTA de la Brisbane Australia), dotat cu premii.

Mihaela Buzarnescu, cstiguri de peste un milion de dolari n 2018: Am nevoie n continuare de sponsor, mi doresc sa merg cu o echipa mai mare la concursuri si este foarte greu

Mihaela Buzarnescu a adunat, potrivit site-ul WTA, premii totale in bani in valoare de 1,1 milioane de dolari in 2018, dar cu toate acestea spune ca are nevoie de un sponsor pentru a-si sustine toate deplasarile.

Mihaela Buzarnescu: 2018 a fost anul carierei mele. Vreau sa ajung n Top 10

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu considera ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale, reusind un salt in clasamentul WTA de pe locul 56 pe locul 20.

Mihaela Buzarnescu participa la cel mai important turneu al inceputului de an. Cu cine se va duela romanca la Brisbane

Cel mai important turneu WTA al primei saptamani a sezonului 2019, singurul de categoria Premier, este Brisbane International.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )