Libnet.ro
UNICEF

17:45

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric n primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric n primul tur

Mihaela Buzarnescu 24 WTA) a parasit competitia de la Brisbane Australia) inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, scor 6-0, 6-2, de Lesia Tsurenko 27 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Brisbane: Mihaela Buzarnescu, duel cu Lesia Tsurenko n primul tur

Dupa o lunga perioada de inactivitate din cauza accidentarii pe care a suferit-o pe 8 august), pentru Mihaela Buzarnescu sezonul 2019 va incepe in forta la Brisbane, acolo unde jucatoarea noastra o va intalni in runda inaugurala pe Lesia Tsurenko Ucraina, locul 27 WTA).

Mihaela Buzarnescu, infrangere drastica in primul tur la turneului de la Brisbane

Mihaela Buzarnescu a fost singura jucatoare din Romania prezenta la Brisbane, cel mai important turneu din inceputul noului sezon.

WTA Shenzhen: Irina Bara, eliminata n primul tur al calificarilor

Irina Bara, locul 155 mondial, a fost eliminata, sambata, in primul tur al calificarilor la Shenzhen Open, turneu dotat cu premii de 750. 000 de dolari.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu, calificata pe tabloul principal/ Ana Bogdan, nvinsa categoric de Anastasia Pavluychenkova n primul tur

Ana Bogdan 76 WTA) a pierdut categoric meciul disputat impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova 42), in primul tur al turneului de la Shenzhen China), scor 6-0, 6-1. Meciul a durat doar 55 de minute. in calificari, Monica Niculescu 99) a invins-o pe Nao Hibino 113), scor 6-2, 6-2, si s-a calificat pe tabloul principal.

Debut cu ghinion in noul sezon, pentru Mihaela Buzarnescu

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa fara drept de apel, cu 6-0, 6-2, de ucraineanca Lesia Turenko, luni, in prima runda a turneului WTA de la Brisbane Australia), dotat cu premii.

Mihaela Buzarnescu, cstiguri de peste un milion de dolari n 2018: Am nevoie n continuare de sponsor, mi doresc sa merg cu o echipa mai mare la concursuri si este foarte greu

Mihaela Buzarnescu a adunat, potrivit site-ul WTA, premii totale in bani in valoare de 1,1 milioane de dolari in 2018, dar cu toate acestea spune ca are nevoie de un sponsor pentru a-si sustine toate deplasarile.

Mihaela Buzarnescu: 2018 a fost anul carierei mele. Vreau sa ajung n Top 10

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu considera ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale, reusind un salt in clasamentul WTA de pe locul 56 pe locul 20.

WTA Shenzhen: Sorana Crstea, Irina Begu si Ana Bogdan si-au aflat adversarele din primul tur

Jucatoarele Irina Begu locul 67 WTA), Ana Bogdan 76) si Sorana Cirstea 84) si-au aflat adversarele din primul tur de la turneul de la Shenzhen China), cu premii de 750. 000 de dolari.

WTA Shenzhen: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko a fost eliminata in primul tur al turneului de la Shenzhen, dupa ce a fost invinsa de cuplul Ying-Ying Duan/Renata Voracova, scor 6-4, 7-67).

ATP Doha: Marius Copil si Horia Tecau, eliminati n primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Marius Copil si Horia Tecau a parasit competitia de la Doha din primul tur, dupa ce a fost invinsa de perechea Nikola Mektic/Alexander Peya, cap de serie numarul 3, scor 6-4, 7-64). Partida a durat o ora si 28 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )