Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Charleston: Mihaela Buzarnescu leaga doua victorii dupa o perioada de opt luni (6-3, 6-2 vs Lauren Davis)

Hotnews Hotnews,
 WTA Charleston: Mihaela Buzarnescu leaga doua victorii dupa o perioada de opt luni (6-3, 6-2 vs Lauren Davis)

Mihaela Buzarnescu are un inceput bun de turneu la Charleston Carolina de Sud). Jucatoarea in varsta de 30 de ani s-a calificat in optimi, dupa ce a castigat pentru prima oara dupa o perioada de opt luni doua meciuri consecutive. in sferturi, Miki a trecut de americanca Lauren Davis 184 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora si 11 minute de joc. continuă pe Hotnews

WTA Charleston: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Victorie in trei seturi cu poloneza Magdalena Frech

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat cu emotii in runda a doua a turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari, dupa ce a intrecut-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-1, 4-6, 7-5.

Buzarnescu, descatusata: Victorie uriasa la Charleston! Mihaela a reusit sa castige doua meciuri la rand dupa 240 de zile

Mihaela Buzarnescu 30 WTA) a abordat turneul de la Charleston, avand un bilant catastrofal in 2019: o victorie in 11 partide! Succesul din turul I insa a scapat-o de o mare presiune mentala.

Mihaela Buzarnescu, revenire de forma in America

Pentru prima data in acest an Mihaela Buzarnescu reuseste doua victorii la rand intr-un turneu WTA.

OFICIAL: Simona Halep a revenit pe locul 2 in clasamentul WTA; Mihaela Buzarnescu, urcare de doua pozitii (se afla pe 30)

Simona Halep a facut inca o data rocada cu Petra Kvitova, jucatoarea noastra depasind-o pe sportiva din Cehia. Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, Simona aflandu-se la doar 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka.

Mihaela Buzarnescu obtine a doua victorie din 2019

Dupa un meci de trei seturi contra polonezei Magdalena Frech, in turul inaugural de la Charlestone, Mihaela Buzarnescu a obtinut victoria si calificarea in runda urmatoare.

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu urca in clasamentul WTA, Marius Copil, cadere de 7 locuri in ATP

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista la turneul de la Miami, a urcat pe locul 2, cu 5. 782 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )