Libnet.ro
UNICEF

23:31

OFICIAL: Simona Halep a revenit pe locul 2 in clasamentul WTA; Mihaela Buzarnescu, urcare de doua pozitii (se afla pe 30)

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL: Simona Halep a revenit pe locul 2 in clasamentul WTA; Mihaela Buzarnescu, urcare de doua pozitii (se afla pe 30)

Simona Halep a facut inca o data rocada cu Petra Kvitova, jucatoarea noastra depasind-o pe sportiva din Cehia. Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, Simona aflandu-se la doar 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. continuă pe Hotnews

Oficial: Simona Halep este noul numar 2 mondial!

Ashleigh Barty a castigat, sambata, turneul de la Miami dupa finala disputata contra Karoline Pliskova, cu 7-5, 6-3.

Simona Halep a revenit in Romania dupa turneele americane: Sunt multumita

Jucatoarea Simona Halep n-a cucerit inca niciun titlu in 2019, dar se declara multumita de evolutia pe care a avut-o la Indian Wells si mai ales Miami, unde si-a egalat cea mai buna clasare din cariera.

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu urca in clasamentul WTA, Marius Copil, cadere de 7 locuri in ATP

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista la turneul de la Miami, a urcat pe locul 2, cu 5. 782 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni.

Digisport: Simona Halep, probleme la intoarcerea in Romania! Cum a comentat faptul ca a ratat revenirea pe locul 1 WTA

Simona Halep 27 de ani) va reveni pe locul doi WTA datorita faptului ca Ashleigh Barty este noua campioana de la Miami. Campioana noastra a revenit la Bucuresti, dar a avut parte de un incident neplacut pe Aeroportul Henri Coanda. Unul dintre bagaje n-a mai ajuns la destinatie, astfel ca Simona a mai zabovit o jumatate de ora in terminalul Sosiri pentru a vedea ce se intampla.

Cum arata clasamentul WTA dupa eliminarea Simonei Halep la Miami

Simona Halep a ratat calificarea in finala de la Miami Open si sansa de a redeveni numarul unu mondial cu aceasta ocazie.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 0-5 / Ploaia, singura care a putut opri furia ceha (9 game-uri consecutive)

Simona Halep si Karolina Pliskova 7 WTA) se intalnesc in semifinalele competitiei de la Miami, insa meciul are o miza dubla pentru jucatoarea din Romania, care in cazul unei victorii va reveni pe primul loc in clasamentul WTA. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:45 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute.

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, intrerupt a doua oara, la scorul de 5-7, 0-5

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2 - Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, a fost intrerupt a doua oara, vineri, la scorul de 5-7, 0-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2343 seconds )