Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak au ratat calificarea n semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak au ratat calificarea n semifinalele probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a ratat, joi, calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Premier 5 de la Dubai. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak, n sferturi la dublu - Au eliminat favoritele numarul doi

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de elvetianca Belinda Bencic cu 4-6, 6-4, 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite),.

VIDEO WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata incredibil dupa ce a condus cu 5-1 n decisiv

Su-Wei Hsieh 31 WTA) a iesit din nou la vanatoare de jucatoare din TOP 10, performanta acesteia fiind cu atat mai importanta cu cat a fost condusa cu 5-1 in decisiv. A fost momentul din care Karolina Pliskova si-a pierdut total busola, cehoaica pierzand sase game-uri la rand. Hsieh obtine calificarea in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai dupa un meci care a durat doua ore 6-4, 1-6, 7-5).

WTA Dubai: Naomi Osaka, nvinsa de Kristina Mladenovic (67 WTA) nca din turul secund

Inconstanta Kristina Mladenovic 67 WTA) a reusit o partida mare in fata liderului mondial, Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Dubai, si s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3.

WTA Dubai: Caroline Garcia, eliminata n turul doi de Jennifer Brady (117 WTA)

Dupa o victorie categorica in primul tur, Caroline Garcia 20 WTA), favorita numarul 14, a fost eliminata inca din runda a doua la turneul Premier 5 de la Dubai. Frantuzoaica a fost invinsa de Jennifer Brady 117 WTA), scor 6-4, 7-5.

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza.

WTA Dubai: Petra Kvitova, n sferturi dupa o victorie muncita cu Jennifer Brady

Petra Kvitova 4 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 7-5, 1-6, 6-3 pe americanca Jennifer Brady 117 WTA). Partida a durat doua ore si 12 minute.

WTA Dubai: Irina Bara, eliminata n optimile probei de dublu

Perechea Irina Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) a fost invinsa, miercuri, in turul doi la competitia de la Dubai, turneu dotat cu premii de aproape 3 milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )