Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, eliminata n sferturi de Dayana Yastremska

Hotnews Hotnews,
 WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, eliminata n sferturi de Dayana Yastremska

Dayana Yastremska 47 WTA) a reusit surpriza zilei la turneul de la Hua Hin Thailanda), jucatoarea din Ucraina etaland un joc precis si ofensiv gratie caruia a trecut in doua seturi, scor 7-65), 6-1, de Garbine Muguruza. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n sferturi dupa ce a nvins-o pe Mona Barthel (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, si-a asigurat prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o pe Mona Barthel Germania, 84 WTA), scor 6-3, 7-5. in setul al doilea, Barthel a condus cu 4-0, insa spaniola a reusit sa intoarca scorul si a obtinut victoria in doua seturi.

WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n optimi - Victorie n doua seturi cu Sabine Lisicki (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, a invins-o in doua seturi pe germanca Sabine Lisicki 199 WTA, beneficiara unui wild card), scor 6-3, 6-4, calificandu-se in optimile turneului de la Hua Hin Thailanda). Pentru spaniola urmeaza un duel cu o alta jucatoare din Germania, Mona Barthel 84 WTA).

WTA Hua Hin: Monica Niculescu, eliminata de Magda Linette n optimi - Meci de doua ore si jumatate

Monica Niculescu 100 WTA) a parasit turneul WTA de la Hua Hin Thailanda) in faza optimilor, jucatoarea noastra fiind invinsa de Magda Linette 98 WTA) desi isi adjudecase primul set 6-4). Poloneza le-a castigat pe urmatoarele doua 6-3, 6-2), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 30 de minute.

WTA Hua Hin: Irina Begu, eliminata n optimi de Saisai Zheng

Parcursul Irinei Begu 71 WTA) la turneul de la Hua Hin Thailanda) s-a oprit in optimi, jucatoarea noastra fiind invinsa de chinezoaica Saisai Zheng 42 WTA), cap de serie numarul 4, scor 6-2, 6-4. Romanca a condus cu 4-2 in setul al doilea, insa Zheng a revenit si a castigat patru game-uri consecutive, punand capat partidei dupa o ora si 32 de minute.

WTA Hua Hin: Caroline Garcia (favorita 2), eliminata n primul tur de Jennifer Brady

Cap de serie numarul 2, Caroline Garcia 19 WTA) a parasit turneul de la Hua Hin Thailanda) inca din primul tur. Frantuzoaica a fost invinsa in doua seturi de americanca Jennifer Brady 117 WTA), venita din calificari, scor 6-4, 7-63).

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda).

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda).

Irina Begu, eliminata in optimi la Hua Hin

Jucatoarea Irina Begu s-a oprit, miercuri, in faza optimilor de finala in turneul WTA de la Hua Hin, Thailanda.

Monica Niculescu rateaza calificarea in sferturi la Hua Hin

Jucatoarea Monica Niculescu a parasit, joi, turneul de la Hua Hin Thailanda) in faza optimilor de finala.

Begu si Niculescu ajung in sferturi la Hua Hin

Perechea formata din Irina Begu si Monica Niculescu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Hua Hin, Thailanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )