Libnet.ro
UNICEF

15:30

WTA Insider: Simona Halep si Monica Niculescu, cele mai bune jucatoare la retur n 2018

Hotnews Hotnews,
 WTA Insider: Simona Halep si Monica Niculescu, cele mai bune jucatoare la retur n 2018

WTA Insider a prezentat o statistica, valabila la 11 iunie, in care Simona Halep si Monica Niculescu sunt cele mai bune jucatoare le retur, iar germana Julia Goerges cea mai buna la serviciu. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre secunda cea mai fericita din viata ei: Cand am ridicat trofeul

Simona Halep a participat in aceasta dimineata la un eveniment caritabil organizat de fundatia Salvati Copiii si care se intituleaza Job pentru o secunda ce se adreseaza copiilor nascuti prematur.

Simona Halep a ajuns la Bucuresti: Visez la mai multe trofee de Grand Slam

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera. Vedeti mai jos ce a declarat in conferinta sustinuta la salonul oficial de la Aeroportul Henri Coanda.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de la o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

FOTO VIDEO Atmosfera spectaculoasa pe Arena Nationala: mii de oameni au aplaudat-o pe Simona Halep. Gabriela Firea a fost fluierata copios

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros.

SURPRIZA americanilor de la Nike pentru Simona Halep dupa triumful de la ROLAND GARROS: Niciodata nu-l uiti pe primul (FOTO)

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. Pentru a cinsti.

Simona Halep: in 20 de ani au fost multe momente grele, dar niciodata nu am renuntat la tenis

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA si recent castigatoare a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a declarat, miercuri, ca in cei 20 de ani de cand a inceput sa practice tenisul a tr.

INCENDIAR! Simona Halep, selfie in COSTUM DE BAIE! La ce PISCINA a fost SURPRINSA jucatoarea noastra dupa intoarcerea in tara (FOTO)

Simona Halep si-a luat o binemeritata vacanta dupa succesul imens de la Roland Garros. Marti dimineata, liderul WTA a decis sa se relaxeze la piscina de la Stejarii Country Club. Jucatoarea din.

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Dupa ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicatii de satira din Franta, a inclus in cea mai recenta editie o caricatura a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol in care explica desenul caricaturistilor francezi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )