Libnet.ro
UNICEF

13:00

SURPRIZA americanilor de la Nike pentru Simona Halep dupa triumful de la ROLAND GARROS: Niciodata nu-l uiti pe primul (FOTO)

B1 B1,
SURPRIZA americanilor de la Nike pentru Simona Halep dupa triumful de la ROLAND GARROS: Niciodata nu-l uiti pe primul (FOTO)

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. Pentru a cinsti. continuă pe B1

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO si VIDEO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Nike, mesaj emotionant pentru Simona Halep: increderea in sine ii face si pe altii sa creada (FOTO)

Producatorul de echipament sportiv Nike i-a transmis un mesaj emotionant Simonei Halep dupa ce a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera sambata la Roland Garros. increderea in sine ii.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Fiul sotilor Beckham s-a pozat alaturi de Simona Halep, dupa victoria obtinuta la Roland Garros

Fiul sotilor Beckham, Romeo, in varsta de 15 ani, a urmarit a urmarit al doilea turneu de Grand Slam al anului, iar la final a tinut neaparat sa faca o poza alaturi de Simona Halep, cea mai buna jucatoare.

Marcel Pavel, dedicatie speciala pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, in cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Nationala din Capitala la care au participat aproximativ 20. 000 de.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )