Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Madrid: Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de Marta Kostyuk (16 ani)

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de Marta Kostyuk (16 ani)

Irina Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de Marta Kostyuk 16 ani, 320 WTA), una dintre marile sperante ale tenisului ucrainean, scor 7-5, 3-6, 6-2, dupa un meci de o ora si 46 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Irina Bara, in ultimul tur al calificarilor - Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set

Irina Maria Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a acces in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a castigat cu 7-5 primul set al intalnirii cu Magdalena Rybarikova 72 WTA), insa jucatoarea din Slovacia a abandonat inainte de startul actului secund.

WTA Madrid: Irina Begu, invinsa in primul tur de Yulia Putintseva

Irina Begu a parasit turneul de la Madrid inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de Yulia Putintseva 41 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 35 de minute de joc.

ATP Madrid: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Nicolas Jarry

Marius Copil 79 ATP) s-a calificat in turul secund al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins pe Nicolas Jarry Chile, 70 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-62). Meciul a durat doua ore si 13 minute.

in ultimul tur al calificarilor de la Madrid Open,Irina Bara a fost eliminata de o jucatoare de 16 ani

Irina Bara, acceptata in calificarile turneului de la Madrid pe baza unui wild card si singura romanca din aceasta faza a competitiei, a fost eliminata inainte de accederea pe taboul principal.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:00

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

WTA Rabat: Ana Bogdan, eliminata in optimi de Johanna Konta

Ana Bogdan 132 WTA) a parasit turneul de la Rabat in faza optimilor de finala. Romanca a fost invinsa in trei seturi de britanica Johanna Konta 47 WTA), cap de serie numarul 7, scor 6-1, 6-76), 6-2, dupa doua ore de joc.

Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: Este un turneu special pentru mine pentru ca sunt multi romani la Madrid

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, se pregateste de prima aparitie din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Tiriac, pe care l-a mai castigat in 2016 si 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )