Libnet.ro
UNICEF

19:30

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

La o zi dupa meciul cu Polona Hercog din turul inaugural al probei de simplu, Simona Halep a revenit pe teren la Praga pentru un meci de dublu.

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga.

WTA Praga: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6(3) Calificarea nervilor tari - Simona a ratat sase mingi de meci in drumul spre victorie

Asteptarea a luat sfarsit, iar Simona ne-a oferit un adevarat roller coaster inca de la prima partida. Dupa o pauza de cinci luni din cauza pandemiei de Covid-19, Halep avea nevoie de un asemenea meci cu o incarcatura aparte atat fizica, dar mai ales psihica a aratat sase mingi de meci pana la a se impune). Dupa o batalie de doua ore si 29 de minute cu Polona Hercog, Simona s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-63), calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Praga.

Simona Halep si Barbora Strycova, eliminate din proba de dublu la Praga! Desi au avut 7-2 in supertiebreak

UPDATE, ora 15:55 Simona Halep si Barbora Strycova au pierdut in primul tur al probei de dublu, scor 3-6, 6-3, 10-8. Halep si Strycova au avut 7-2 in supertiebreak, dar nu au mai facut decat unul din urmatoarele 9 puncte. Simona va juca joi in proba de simplu, iar ora nu a fost anuntata.

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Halep, alt meci dramatic la Praga: Simona a pierdut o partida sufocanta

Simona Halep a spus ca a fost epuizata dupa duelul cu Polona Hercog 46 WTA), insa acest lucru nu prea s-a vazut, astazi, cand a revenit pe teren.

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep, replica amuzanta la Praga: Eu sunt deja batrana

Simona Halep joaca astazi primul meci in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca s-a inscris si in proba de dublu a turneului de categorie International de la Praga. Va juca alaturi de Barbora Strycova, iar cele doua le infrunta pe rusoaicele Kudermetova si Pavlyuchenkova. Ploaia a intrerupt .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )