Libnet.ro
UNICEF

13:00

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

România Liberă România Liberă,
WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o. continuă pe România Liberă

WTA Praga: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2 Halep, in sferturi

Simona Halep nu a fost cu siguranta in cea mai buna zi, dar a reusit sa ramana stabila din punct de vedere mental si sa lupte pana la ultimul punct. A cautat in permanenta sa-si gaseasca ritmul, iar dupa un meci de doua ore si 5 minute a reusit sa treaca de Barbora Krejcikova 118 WTA). Victoria in trei seturi 3-6, 7-5, 6-2) o califica in sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech 174 WTA).

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga.

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Praga: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6(3) Calificarea nervilor tari - Simona a ratat sase mingi de meci in drumul spre victorie

Asteptarea a luat sfarsit, iar Simona ne-a oferit un adevarat roller coaster inca de la prima partida. Dupa o pauza de cinci luni din cauza pandemiei de Covid-19, Halep avea nevoie de un asemenea meci cu o incarcatura aparte atat fizica, dar mai ales psihica a aratat sase mingi de meci pana la a se impune). Dupa o batalie de doua ore si 29 de minute cu Polona Hercog, Simona s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-63), calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Praga.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar .

Simona Halep Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, in turul 2 la Praga. Calificare dupa un nou meci maraton

UPDATE, ora 19:35 Simona Halep s-a calificat la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2 cu Barbora Krejcikova. Urmeaza Magdalena Frech in sferturile de finala. Game, set si meci Halep. Game Halep. Simona face un nou break. Simona isi face serviciul. Break reusit de Halep. Simona isi face serviciul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )