Libnet.ro
UNICEF

11:01

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

La revedere locul 1 WTA! De e Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

La revedere locul 1 WTA! De ce Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al turneului de la Roma. Romanca are palmares negativ

Pentru ca beneficiaza de statutul de favorita, Simona Halep va debuta la Roma direct in turul secund, urmand sa joace maine cu Marketa Vondrousova, locul 43 WTA.

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Jelena Ostapenko a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-2, 5-4

Mihaela Buzarescu s-a calificat marti in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Jelenei Ostapenko in momentul in care Miki conducea cu 6-2, 5-4.

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

Clasamentul WTA: Simona Halep a revenit pe locul doi - Se afla la 239 de puncte in urma lui Naomi Osaka

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, sportiva noastra aflandu-se la 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Podiumul este completat de Angelique Kerber. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100: Halep 2), Buzarnescu 29) si Cirstea 93).

WTA Roma: Raluca Olaru si Darija Jurak, invinse in primul tur de surorile Chan

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a ratat, marti, calificarea in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )