Libnet.ro
UNICEF

12:00

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

La revedere locul 1 WTA! De e Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

La revedere locul 1 WTA! De ce Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al turneului de la Roma. Romanca are palmares negativ

Pentru ca beneficiaza de statutul de favorita, Simona Halep va debuta la Roma direct in turul secund, urmand sa joace maine cu Marketa Vondrousova, locul 43 WTA.

Simona Halep: imi place la Roma, imi place la Roland Garros, dar eu sunt pregatita pentru orice

Simona Halep se pregateste sa debuteze la turneul de la Roma. Sportiva din Constanta a pierdut finala de la Madrid, in fata jucatoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat ca este optimista inaintea urmatoarelor competitii.

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

Clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Madrid. Simona Halep in urcare!

Simona Halep a ratat sansa revenirii pe primul loc in ierarhia mondiala WTA dupa finala pierduta la Madrid contra olandezei Kiki Bertens.

LIVE Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

Asa am trait Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep a disputat finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul a dost live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2572 seconds )