Libnet.ro
UNICEF

09:00

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie. Simona Halep, pe locul doi

B1 B1,
WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie. Simona Halep, pe locul doi

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie, iar romanca Simona Halep ocupa locul doi in optiunile fanilor, a anuntat, vineri, WTA, pe site-ul. continuă pe B1

Serena Williams, jucatoarea lunii octombrie. Halep, a doua in inimile fanilor

Serena Williams a fost desemnata jucatoarea lunii octombrie in baza voturilor fanilor. Simona Halep este a doua in inimile fanilor din lumea intreaga.

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep, jucatoare care va incheia anul pe a treia pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie, alaturi de americanca Serena Williams 1 WTA) si nemtoaica Andrea Petkovici 14 WTA).

Halep, nominalizata la Jucatoarea WTA a lunii octombrie. Aici o poti vota pe romanca!

Simona Halep se numara printre cele trei jucatoare nominalizate la titlul Jucatoarea Lunii, pentru octombrie. Numarul 3 mondial, romanca lupta cu Serena Williams si Andrea Petkovic pentru acest titlu, castigatoarea urmand sa fie aleasa de catre public, prin vot, pe site-ul WTA.

Simona Halep a fost votata a doua jucatoare a lunii octombrie pe site-ul WTA. De cine a fost devansata

WTA a anuntat, pe site-ul oficial, ca Serena Williams, numarul 1 mondial, a primit cele mai multe voturi din partea fanilor in competitia pentru desemnarea celei mai bune jucatoare a lunii octombrie, in vreme ce Simona Halep s-a clasat pe locul secund in aceasta ierarhie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )