Libnet.ro
UNICEF

08:16

Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep, jucatoare care va incheia anul pe a treia pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie, alaturi de americanca Serena Williams 1 WTA) si nemtoaica Andrea Petkovici 14 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Halep, nominalizata la Jucatoarea WTA a lunii octombrie. Aici o poti vota pe romanca!

Simona Halep se numara printre cele trei jucatoare nominalizate la titlul Jucatoarea Lunii, pentru octombrie. Numarul 3 mondial, romanca lupta cu Serena Williams si Andrea Petkovic pentru acest titlu, castigatoarea urmand sa fie aleasa de catre public, prin vot, pe site-ul WTA.

Simona Halep: Nu stiu cum arata 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranta suna bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a depasit un milion de fani pe Facebook, le-a multumit sustinatorilor ei pentru aceasta performanta, intr-un mesaj postat, miecuri, pe reteaua de socializare. Nu.

Simona Halep s-a apucat de box (foto)

Aflata intr-o meritata vacanta dupa sezonul foarte bun reusit pe terenul de tenis, jucatoarea Simona Halep experimenteaza senzatii noi si a incercat chiar cateva lovituri la sacul de box intr-o sala de antrenament. Sub mesajul M-am apucat si de box Halep a publicat urmatoarea imagine.

Clasamentul WTA: Simona Halep va incheia anul pe locul trei

Simona Halep va incheia anul 2014 pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 292 de puncte. Simona a fost depasita doar de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Jucatoarea Simona Halep a atins o cifra rotunda pe reteaua de socializare Facebook in ceea ce priveste numarul de sustinatori.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep ramane si in aceasta saptamana pe locul trei in clasamentul mondial dat publicitatii de WTA.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Irina-Camelia Begu se mentine pe locul 42, cu 1. 201 puncte, Monica .

Fed Cup: 4000 de bilete vor fi puse in vanzare pentru meciul Romania - Serbia, la care va evolua si Simona Halep

FR de Tenis va pune in vanzare circa 4000 de bilete pentru meciul de Fed Cup, dintre Romania si Spania. Pentru a o vedea pe Simona Halep, si coechipierele sale de la lotul national, romanii vor trebui sa plateasca preturi intre 60-100 lei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )