Libnet.ro
UNICEF

05:15

WTA Wuhan: Aryna Sabalenka vs Alison Riske in marea finala

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Aryna Sabalenka vs Alison Riske in marea finala

Aryna Sabalenka se afla la o singura victorie distanta de a-si apara titlul cucerit in urma cu un an de zile la Wuhan, jucatoarea din Belarus calificandu-se in ultimul act dupa un succes cu Ashleigh Barty liderul mondial), scor 7-5, 6-4. Pentru trofeu, Aryna va lupta cu Alison Riske 7-5, 7-5 cu Petra Kvitova). continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Ashleigh Barty, Elina Svitolina si Aryna Sabalenka s-au calificat in sferturi

Ashleigh Barty 1 WTA), Elina Svitolina 3 WTA) si Aryna Sabalenka 14 WTA) si-au asigurat prezenta in sferturile turneului Premier 5 de la Wuhan. Sabalenka favorita 9), detinatoarea trofeului, a eliminat-o din competitie pe olandeza Kiki Bertens 8 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-1, 7-61).

WTA Wuhan: Ashleigh Barty vs Aryna Sabalenka si Petra Kvitova vs Alison Riske in semifinale

Ashleigh Barty 1 WTA) s-a calificat in semifinalele de la Wuhan Premier 5) dupa ce a trecut, scor 7-66), 3-6, 6-3, de Petra Martic 22 WTA). Pentru un loc in marea finala, liderul mondial se va duela cu Aryna Sabalenka, campioana en-titre.

Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a calificat in optimile turneului de la WTA Wuhan, dupa o victorie facila cu Barbora Strycova 34 WTA) in minimum de seturi, 6-3 6-2, si se pregateste acum sa dea peste Elena.

WTA Wuhan: Pliskova, victorie in doua seturi cu Anisimova; Bencic, eliminata (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 2 WTA) a trecut fara emotii de americanca Amanda Anismova 29 WTA), scor 6-3, 6-3, obtinand calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Cap de serie numarul 7, Belinda Bencic a fost eliminata in turul doi de rusoaica Veronika Kudermetova 45 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti la Wuhan.

WTA Wuhan: Ashleigh Barty, in optimi dupa victoria cu numarul 46 din acest sezon

Ashleigh Barty 1 WTA) a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in disputa cu Caroline Garcia 30 WTA), pentru a obtine calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Australianca s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-1, dupa doua ore si 13 minute de joc.

WTA Wuhan: Petra Kvitova, victorie cu Sloane Stephens - Tabloul complet al sferturilor

Petra Kvitova nu i-a dat prea multe sperante americancei Sloane Stephens, sportiva din Cehia castigand cu un dublu 6-3 ultimul meci din optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Partida a durat o ora si 13 minute.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Elena Rybakina se va disputa miercuri, de la ora 06:00

Meciul Simonei Halep cu Elena Rybakina din optimile de la Wuhan se va disputa miercuri, incepand cu ora 06:00, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )