Libnet.ro
UNICEF

20:15

WTA Wuhan: Ashleigh Barty, in optimi dupa victoria cu numarul 46 din acest sezon

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Ashleigh Barty, in optimi dupa victoria cu numarul 46 din acest sezon

Ashleigh Barty 1 WTA) a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in disputa cu Caroline Garcia 30 WTA), pentru a obtine calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Australianca s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-1, dupa doua ore si 13 minute de joc. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Kvitova si Sabalenka, in optimi; Kerber, Wozniacki, Sevastova si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

A doua zi a turneului Premier 5 de la Wuhan a adus eliminarea a patru jucatoare din randul capilor de serie. Angelique Kerber favorita 11), Caroline Wozniacki 13), Anastasija Sevastova 14) si Donna Vekic 16) au parasit competitia inca din primul tur. in schimb, Petra Kvitova 5) si Aryna Sabalenka 9) sunt primele jucatoare care si-au asigurat prezenta in optimi.

Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a calificat in optimile turneului de la WTA Wuhan, dupa o victorie facila cu Barbora Strycova 34 WTA) in minimum de seturi, 6-3 6-2, si se pregateste acum sa dea peste Elena.

WTA Wuhan: Pliskova, victorie in doua seturi cu Anisimova; Bencic, eliminata (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 2 WTA) a trecut fara emotii de americanca Amanda Anismova 29 WTA), scor 6-3, 6-3, obtinand calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Cap de serie numarul 7, Belinda Bencic a fost eliminata in turul doi de rusoaica Veronika Kudermetova 45 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti la Wuhan.

WTA Wuhan: Barbora Strycova (31 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Barbora Strycova Cehia, 31 WTA) s-a calificat, duminica, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, unde o va intalni pe Simona Halep 6 WTA, favorita numarul 4).

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova va avea loc marti, de la ora 06:00

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, de la ora 06:00, cu sportiva ceha Barbora Strycova, locul 34 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

WTA Wuhan: inca o favorita eliminata - Angelique Kerber, invinsa in primul tur de Monica Puig

Favoritele cad pe capete in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de Wuhan. Angelique Kerber 12 WTA), favorita numarul 11, a parasit prematur competitia, fiind invinsa in trei seturi de Monica Puig Puerto Rico, 71 WTA), scor 7-65), 5-7, 6-1.

WTA Wuhan: Caroline Wozniacki a parasit competitia in primul tur

Cap de serie numarul 13, Caroline Wozniacki 18 WTA) a fost eliminata de Su-Wei Hsieh 32 WTA) in prima runda a turneului Premier 5 de la Wuhan. Daneza a pierdut in trei seturi, scor 7-62), 1-6, 2-6.

WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan. Cele doua romance s-au impus in fata chinezoaicelor Qianhui TangXinyu Wang, scor 7-63), 4-6, 10-8, dupa o ora si 41 de minute de joc.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Elena Rybakina se va disputa miercuri, de la ora 06:00

Meciul Simonei Halep cu Elena Rybakina din optimile de la Wuhan se va disputa miercuri, incepand cu ora 06:00, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )