Libnet.ro
UNICEF

20:30

XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Playtech Playtech,
XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Desi putea fi instalat si in trecut prin intermediul unor artificii, de acum inainteKodi XBMC este disponibil pe Google Play. Anul trecut, populara platforma software cross-platform pentru HTPC-uri si-a schimbat numele din XBMC in Kodi. Terminologia folosita este insa mai putin importanta, relevanteste ca nu mai trebuie sa depuneti vreun efort suplimentar pentru a folosi [] XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Banca Transilvania, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bancii Transilvania s-au apreciat cu 9,53%, in perioada 10-17 iulie, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), raportat la moneda euro.

Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.

Poate cel mai bun pilot de curse al Romaniei: omul care l-a invins pe

Geroge Burianu si-a petrecut tot restul vietii in Belgia, la Waterloo, pana in 1996 la decesul sau. Totusi, inainte de a se retrage din activitate a inregistrat un succes imens in fata lui Enzo .

Rovana Plumb: Dupa sedinta de azi, PSD iese intarit in jurul celui mai bun premier

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National, partidul a iesit intarit in jurul celui mai bun premier. Vreau intai de.

Andra si Inna sunt cel mai difuzate la radio si TV in prima jumatate a lui 2015! Vor castiga la Media Music Awards?

Andra si INNA sunt artistele cele mai difuzate la posturile de radio si televiziune din Romania, in prima jumatate a anului 2015! Oare vor castiga trofeele Media Music Awards? .

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, isi aduce forta de munca tocmai din sud. Pana acum 200 de muncitori din judetele din sudul tarii au fost relocati la Bistrita pentru a ajuta compania nemteasca sa-si onoreze toate comenzile. Pentru cazarea celor 200 de muncitori, compania a inchiriat un hotel intreg.

Tara in care se fumeaza cel mai putin din lume

Turkmenistanul, fosta republica sovietica din Asia Centrala, este tara in care se fumeaza cel mai putin din lume, a anuntat marti directoarea generala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Margaret.

Pretul zaharului, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Cotatia futures a zaharului a scazut si ieri, la bursa americana, dupa ce, pe parcursul sesiunii din ziua precedenta, a atins cel mai redus nivel din ianuarie 2009 pana acum, pe fondul speculatiilor potrivit carora supraoferta mondiala va creste pe masura ce recoltatul avanseaza in Brazilia, cel mai mare producator mondial de profil.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )