Libnet.ro
UNICEF

15:30

Yahoo! are probleme mari. Utilizatorii din Romania sunt afectati si ei

Antena3 Antena3,
Yahoo! are probleme mari. Utilizatorii din Romania sunt afectati si ei

Yahoo! a anuntat joi ca se confrunta cu probleme de functionare, printre serviciile afectate numarandu-se si Yahoo! Mail, relateaza Reuters. S-ar putea sa nu puteti accesa unele dintre serviciile noa. continuă pe Antena3

RAPORT EJOBS: Candidatii intre 36 si 45 de ani sunt cei mai cautati de angajatorii din Romania

CV-urile candidatilor din grupa de varsta 36-45 de ani activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro au strans, de la inceputul anului si pana acum, aproape 3,2 milioane de vizualizari, situandu-se, astfel, in topul preferintelor angajatorilor din Romania. Sunt urmati de cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, ale caror CV-uri au fost vizualizate de aproximativ 2,5 milioane de ori si de cei din categoria 18-24 812. 000 de vizualizari).

eJobs: Cei mai cautati candidati din Romania

CV-urile candidatilor din grupa de varsta 36-45 de ani activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro au strans, de la inceputul anului si pana acum, aproape 3,2 milioane de vizualizari, situandu-se, astfel, in topul preferintelor angajatorilor din Romania. Sunt urmati de cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, ale caror CV-uri au fost vizualizate de aproximativ 2,5 milioane de ori si de cei din categoria 18-24 812. 000 de vizualizari).

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Marius Budai a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania. Decizia ministrului Muncii

Ministrul Muncii a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania dupa ce va fi introdus sistemul informatic care are menirea de a elimina birocratia din sistem. Marius Budai a precizat ca la nivelul Ministerului Muncii se discuta despre eliminarea cupoanelor de pensie, masura ce urmeaza a fi implementata treptat. Marius .

Roxana Minzatu, MFE: IMM-urile din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in perioada 2021-2027

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in exercitiul bugetar 2021-2027 din totalul de 30,6 miliarde de euro propus pentru Romania, a.

Ambasadorul SUA la UE: Procurorul General american a contribuit la o foaie de parcurs consultativa cu masuri adecvate pentru statul de drept din Romania Ana Birchall - invitata sa participe

Procurorul General al SUA a invitat-o pe Ana Birchall, ministrul roman al Justitiei, sa lucreze alaturi de el si de echipa lui, in mod direct, la o foaie de parcurs cu titlu consultativ pentru intarirea statului de drept din Romania. Declaratia a fost facuta, la Bucuresti, de Ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, care a venit in Romania pentru discutii cu ministrul Birchall, premierul Viorica Dancila si Presedintele Klaus Iohannis. Sondland si-a reafirmat preocuparea tarii sale fata de statul de drept in Romania.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

Un barbat din Romania a incercat sa-si mareasca ilegal pensia. Ce se intampla acum cu pensionarul

Un barbat din Romania a constat ca avea o pensie mult prea mica decat a considerat ca merita, asa ca a facut ceva in privinta aceasta. Pensionarul a incerat sa-si mareasca indemnizatia in mod ilegal. Cum a facut asta si care au fost demersurile pentru pedepsirea ilegalitatii comise? Un barbat a incercat sa-si mareasca pensia .

Vedete care au plecat definitiv din Romania. Au vandut tot si s-au angajat ca oameni simpli in strainatate

Celebritatea, pe langa benefiicele sale, este deseori si o greutate uriasa care apasa pe umerii vedetelor din intreaga lume, dar si a celor din Romania. E adevarat, la un alt nivel fata de cele din strainatate, persoanele publice de la noi s-au simtit constranse, la un moment dat, de imprejurari, statut, consecinte, fie obligatii, asa .

Prostitutia din Romania, in vizorul autoritatilor: ce se va schimba in hoteluri

Fenomenul prostitutiei din Romania a explodat in ultimii ani, iar autoritatile incearca sa gaseasca solutii pentru oprirea acestui trend ingrijorator. in Europa este mai usor sa inchiriezi o persoana pentru sex decat o masina furata!, a explicat directorul Agentiei impotriva traficului de persoane din Romania. in opinia lui Maximilian-Axel Nicolae, ar trebui sanctionate nu doar .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )