Libnet.ro
UNICEF

11:30

Yahoo Mail, indisponibil pentru unii utilizatori din Europa sau SUA. Reprezentantii companiei nu raspund solicitarilor privind probleme mail-lui

B1 B1,
Yahoo Mail, indisponibil pentru unii utilizatori din Europa sau SUA. Reprezentantii companiei nu raspund solicitarilor privind probleme mail-lui

Probleme pentru Yahoo. Utilizatori din mai multe tari din Europa, inclusiv din Romania, dar si din unele regiuni ale Statelor Unite s-au plans ieri ca nu si-au putut accesa contul de mail sau id-urile de. continuă pe B1

Yahoo! Mail are mari probleme. Ce s-a intamplat

Utilizatori din mai multe tari din Europa, inclusiv din Romania, dar si din unele regiuni ale Statelor Unite s-au plans, sambata, ca nu-si pot accesa contul de e-mail, in cazul unora.

Top cinci cei mai buni antrenori romani din Europa

Mircea Lucescu, Cosmin Olaroiu sau Constantin Galca sunt antrenorii romani care antreneza cu succes echipe de fotbal din Europa. Topul celor 5 tehnicieni romani care ar face fata cu brio la orice formatie din Europa ii cuprinde si pe un Dan Petrescu sau Razvan Lucescu.

Economiile din Europa si Asia continua sa se confrunte cu dificultati

Economiile din Europa si Asia Centrala EAC) continua sa se confrunte cu dificultati in contextul unui mediu economic global din ce in ce mai complex si nesigur, cu perspective pe termen scurt ce difera in mod semnificativ de la o tara la alta, arata noul raport al Bancii Mondiale.

Ce spune Banca Mondiala despre economiile din Europa si Asia Centrala

Un raport al Bancii Mondiale releva faptul ca economiile din Europa si Asia Centrala EAC) continua sa se confrunte cu dificultati in contextul unui mediu economic global din ce in ce mai complex si nesigur, cu perspective pe termen scurt ce difera in mod semnificativ de la o tara la alta.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

Seara de foc pentru microbisti, in sferturile Europa League

Microbistii vor putea viziona, joi seara, de la 22. 05, patru partide din prima mansa a sferturilor de finala din Europa League. in program, se afla: Athletic Bilbao - Sevilla, Borussia Dortmund - Liverpool, Braga - Shakhtar Donetsk, Villarreal - Sparta Prague.

Licitatie de aproape 4 milioane de euro: Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pentru 914 masini din parcul auto cu care transporta trimiterile postale

Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pe o perioada de un an pentru consumul intern si a necesarului subunitatilor subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 17,2 milioane lei aproape 4 milioane de euro), finantat din surse proprii, potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). In caietul de sarcini, Posta precizeaza ca este cel mai mare operator de profil din tara, ca dispune de o retea teritoriala de peste 5. 500 oficii postale dintre care 950 oficii postale informatizate, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri postale la peste 7. 000 adrese de distributie, folosind un numar de 914 masini de transport din parcul auto propriu.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )