Libnet.ro
UNICEF

10:46

Yemen: Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite in doua atentate sinucigase impotriva unei moschei siite

B1 B1,
Yemen: Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite in doua atentate sinucigase impotriva unei moschei siite

Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite, miercuri, in doua atentate sinucigase comise impotriva unei moschei siite din capitala yemenita Sanaa, informeaza Agerpres, citand AFP. La scurt timp. continuă pe B1

Yemen: Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian condus de Arabia Suadita

Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian saudit in Yemen, informeaza dw. com. intre timp, seful securitatii din orasul-port Aden a fost ucis de persoane inarmate necunoscute. Potrivit.

Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale.

Venzuela: Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-o inchisoare

Un incendiu a izbucnit luni in una din inchisorile din statul Carabobo in nordul Venezuelei, cel putin 17 persoane pierzandu-si viata, iar alte 11 fiibnd ranite, informeaza Reuters. Potrivit unui comunicat.

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

INCENDIU puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt persoane au MURIT

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu produs, in noaptea de marti spre miercuri, la un imobil din nordul Parisului.

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

Incendiu puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la un imobil din nordul Parisului, a anuntat politia, citata de presa franceza si Agerpres. Potrivit unor informatii.

China: Explozie la o uzina chimica. Cel putin cinci morti

O explozie a devastat luni seara o uzina chimica din estul Chinei, omorand cel putin cinci persoane, potrivit agentiei Xinhua, la doua saptamani dupa exploziile gigant e la Tianjin, soldate cu peste 150 de morti.

Conflict in Ucraina: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii puternice in fata parlamentului de la Kiev

O explozie puternica s-a produs luni in fata Parlamentului de la Kiev, in urma careia cel putin 12 persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Explozia a fost produsa ca urmare a violentelor.

Cel putin 11 imigranti au murit dupa ce doua barci, care plecau din Turcia spre insula elena Kos, s-au scufundat

Cel putin 11 imigranti, care se presupun a fi sirieni, s-au inecat dupa ce doua barci, care transportau imigranti din sud-estul Turciei spre insula elena Kos, s-au scufundat, scrie Reuters. Una dintre barci,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )