Libnet.ro
UNICEF

22:30

YouTube Rewind 2014: Cel mai popular clip din Romania este Cine e grasuta de la Nelu si Micutzu

Adevărul Adevărul,
YouTube Rewind 2014: Cel mai popular clip din Romania este Cine e grasuta de la Nelu si Micutzu

Google prezinta YouTube Rewind 2014, lista celor mai vizualizate video-urile de pe YouTube in Romania. Anul acesta, parodia si satira in versuri au fost vedetele YouTube in Romania. La categoria muzica, in topul preferintelor romanilor pe YouTube se afla piese internationale de succes. continuă pe Adevărul

Cainele-paianjen mutant urias a fost cel mai in voga videoclip pe Youtube in 2014: Cel mai popular clip muzical, Dark Horse (VIDEO)

Cainele-paianjen mutant urias, un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentand un caine purtand un costum de tarantula, este cel mai in voga videoclip de pe Youtube in 2014, potrivit unui anunt.

Youtube Rewind 2014. La ce s-au uitat romanii pe Internet [VIDEO]

Google prezinta YouTube Rewind 2014, lista celor mai vizualizate video-urile de pe YouTube in Romania. Anul acesta, parodia si satira in versuri au fost vedetele YouTube in Romania, se arata intr-un comunicat remis Playtech. La categoria muzica, in topul preferintelor romanilor pe YouTube se afla piese internationale de succes. Care au fost, totusi, clipurile video care au fost cele mai populare printre Internautii romani? Primele trei video-uri de anul acesta utilizeaza o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in [].

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe YouTube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical (VIDEO)

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe Youtube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezeasca a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume, acesta urmand sa apara in magazine in data de 22 decembrie. Gionee Elife S5. 1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este randul acestuia sa fie detronat la randul sau de catre Vivo X5 Max, smartphone-ul care detine acum titlul de cel mai subtire telefon din lume. Telefonul producatorului chinezesc a aparut foarte des in ultimul timp in diverse poze pe internet tocmai din cauza [].

Importurile Germaniei, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Importurile Germaniei au inregistrat, in octombrie, cel mai important declin din ultimii doi ani, dupa un avans puternic in luna anterioara, insa analistii sunt in continuare optimisti in privinta perspectivelor celei mai mari economii din Europa.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )