Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe YouTube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical (VIDEO)

B1 B1,
Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe YouTube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical (VIDEO)

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce. continuă pe B1

Cine e grasuta?, cel mai vizionat clip de pe Youtube in Romania: Enrique Iglesias -Bailando, cel mai urmarit clip muzical

Google a publicat un top al celor mai vizionate clipuri de pe Youtube atat in Romania, cat si in lume. Astfel, pe prima pozitie la cel mai vizionat clip este Cine e grasuta? de Nelu si Micutzu, in timp ce.

Cainele-paianjen mutant urias a fost cel mai in voga videoclip pe Youtube in 2014: Cel mai popular clip muzical, Dark Horse (VIDEO)

Cainele-paianjen mutant urias, un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentand un caine purtand un costum de tarantula, este cel mai in voga videoclip de pe Youtube in 2014, potrivit unui anunt.

YouTube Rewind 2014: Cel mai popular clip din Romania este Cine e grasuta de la Nelu si Micutzu

Google prezinta YouTube Rewind 2014, lista celor mai vizualizate video-urile de pe YouTube in Romania. Anul acesta, parodia si satira in versuri au fost vedetele YouTube in Romania. La categoria muzica, in topul preferintelor romanilor pe YouTube se afla piese internationale de succes.

Cum au fost afectate de criza retelele de dealeri ale companiilor auto europene si cine s-a descurcat cel mai bine

Piata masinilor noi in Europa este cu 20% sub nivelul de dinaintea crizei, insa marcile europene au redus numarul total de dealeri cu 12%, arata un raport al Bernstein Research. Marcile europene au pe continent 47. 500 de puncte de vanzare, cu 6. 000 sub ce era acum sapte ani, iar numarul mediu de masini vandute/dealer a scazut. Renault si BMW sunt grupurile care au redus cel mai mult retelele de dealeri.

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Samsung a lansat Galaxy Note 4 in doua variante cu procesoare diferite, iar acum se pare ca urmeaza si o treia varianta dotata cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Cel mai nou telefon din seria Galaxy Note a reusit sa atraga atentia tuturor la momentul in care a fost lansat. Cele doua procesoare ale variantelorlansate simultan nu difereau foarte mult una de cealalta, atat procesorul Exynos, cat si modelul Qualcomm Snapdragon 805 avand puncte tari si puncte slabe.

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David.

Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezeasca a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume, acesta urmand sa apara in magazine in data de 22 decembrie. Gionee Elife S5. 1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este randul acestuia sa fie detronat la randul sau de catre Vivo X5 Max, smartphone-ul care detine acum titlul de cel mai subtire telefon din lume. Telefonul producatorului chinezesc a aparut foarte des in ultimul timp in diverse poze pe internet tocmai din cauza [].

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume - Averea sa, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan

Fostul tenismen si jucator de hochei pe gheata Ion tiriac, in varsta de 75 de ani, in prezent om de afaceri, detine o avere personala de doua miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat fost sportiv din lume, potrivit World Record Academy.

Emily Blunt: Maternitatea, cel mai bun lucru care i s-a intamplat

Maternitatea a schimbat-o si pe Emily Blunt. Actrita, in varsta de 31 de ani, sustine ca aducerea pe lume a fiicei ei, Hazel, este cel mai frumos lucru care i s-a intamplat.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )