Libnet.ro
UNICEF

13:30

Zece cadre medicale ale Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, confirmate cu Covid

Antena3 Antena3,
Zece cadre medicale ale Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, confirmate cu Covid

Zece angajati ai Spitalului de Neurochirurgie din Iasi au fost depistati cu coronavirus. Va avealoc o ancheta epidemilogica, iar medicii si pacientii spitalului vor fi testati. continuă pe Antena3

Zece cadre medicale de la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi, confirmate pozitiv cu COVID-19

Zece cadre medicale, majoritatea asistente, de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, au fost depistate cu COVID-19, dupa intoarcerea la serviciu, a declarat, managerul unitatii, Lucian Eva.

Zece asistente medicale, depistate pozitiv cu noul coronavirus intr-un spital din Iasi. E un accident regretabil

Zece asistente medicale dintr-un spital din Iasi au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Focarul a pornit de la una dintre asistentele medicale care a revenit la munca dupa o perioada de 14 zile, personalul lucrand in aceasta perioada in ture.

Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Focsani, pozitive la Covid-19

Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Sf. Pantelimon Focsani sunt in.

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iasi: Draga mama, sunt in Rai acum

Un mesaj anti-avort a fost publicat luni pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Cuza Voda din Iasi. Ulterior postatea, intitulata Scrisoarea unei fetite avortate, a fost stearsa.

Un bebelus, patru cadre medicale si un ofiter de la ISU, printre buzoienii depistati miercuri cu coronavirus

In judetul Buzau au fost confirmate 148 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 35 de persoane fiind declarate si vindecate. Un bebelus nascut la inceputul saptamanii, un angajat al ISU, doua asistente si doua infirmiere din Spitalul Judetean sunt printre cele mai recente cazuri de COVID-19 confirmate in judet.

Cadre medicale in toate scolile, in perioada de pregatire pentru examenele nationale. Anisie: Am emis deja un ordin de ministru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, ca in fiecare unitate de invatamant va exista un cadru medical care va supraveghea participarea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a la cursurile de pregatire, dar si procesul de examene nationale.

Tanar din Iasi, ruda cu un fost presedinte al Romaniei, retinut dupa ce a aruncat cu bani falsi in manelisti

Politistii de la Criminalitate Organizata Iasi au retinut marti pentru 24 de ore un tanar care ar fi impartit cu mare generozitate valuta falsa, in ultimul timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )