Libnet.ro
UNICEF

20:31

Zece cele mai bogate familii regale din lume la acest moment

Adevărul Adevărul,
Zece cele mai bogate familii regale din lume la acest moment

Contrar asteptarilor, bogatia familiilor regale europene paleste in fata unor figuri ale regalitatii din restul lumii. Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica au o avere de 500 de milioane de dolari, dar nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume, conform Business Insider. continuă pe Adevărul

Cele mai bogate 10 familii regale din lume

Contrar asteptarilor, bogatia familiilor regale europene paleste in fata unor figuri ale regalitatii din restul lumii. Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica au o avere de 500 de milioane de dolari, dar nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume, conform Business Insider.

Topul celor mai bogate 10 FAMILII REGALE din lume

Contrar asteptarilor, Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume. in plus, familiile regale europene sunt intrecute de.

Cum traiesc oamenii n Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume: O tara ruinata si izolata, unde Maduro vrea un nou mandat de presedinte

Pe o strada din Maracaibo, al doilea oras din Venezuela si centrul industriei petroliere al tarii, autobuzele nu mai circula, din lipsa pieselor de schimb. Oamenii merg cu un mic tren turistic. Probleme de transport, intreruperi de electricitate, cozi de ore la supermarketuri, climat de insecuritate in crestere: intr-o tara ruinata de caderea cotatiilor petrolului, oamenii din toate clasele sociale sufera in fiecare zi de o criza economica ce pare fara sfarsit.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

Cea mai mare perla de apa dulce din lume, scoasa la licitatie

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume cunoscuta pana in prezent, care a apartinut intr-o perioada imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei, va fi pusa in vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc la sfarsitul acestei luni in Olanda, au anuntat joi reprezentantii casei Venduehuis, citati de AFP, preluata de Agerpres.

Business report: La un pas de recesiune. Care sunt semnele; Avem cumparator pentru gazele din Marea Neagra, dar ne pierdem rabdarea cu Legea Offshore; Romania investitiilor, in context european: Pe podiumul scaderilor, dar inca in prima treime a clasamen

Se incing investitiile belgienilor in Romania: Au cumparat zeci de hectare de teren in cateva luni Doua dintre cele mai bogate familii belgiene, cu o avere cumulata de peste 740 mil. euro, plus un antreprenor de. Italienii de la Tirrena, nemtii de la Geiger si Umbrarescu, constructorii cu cele mai mari progrese la autostrazi in ultima luna Se incinge competitia in top trei constructori de autostrazi dupa progresele consemnate pe.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

Cele mai frumoase obiective turistice din Cluj, orasul numit de presa straina Silicon Valley din Transilvania

Capitala neoficiala a Transilvaniei si fratele mai linistit al Bucurestiului, Clujul reprezinta o important atractie turistica a Romaniei.

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara. in Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota.

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )