Libnet.ro
UNICEF

10:15

Zece dintre cele mai bune filme europene care au castigat premiul Oscar

Adevărul Adevărul,
Zece dintre cele mai bune filme europene care au castigat premiul Oscar

Va propunem o colectie de zece filme realizate in Europa care au reusit sa-i impresioneze pe membrii Academiei Americane de Film si au fost premiate cu ravnita statueta. continuă pe Adevărul

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care.

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Cele mai bune bancuri cu chinezi. Cum trateaza un chinez la clinica lui privata un avocat sarlatan

Si chinezii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

Sibiul, nominalizat printre cele mai bune destinatii turistice din Europa

Sibiul a fost nominalizat sa concureze in acest an pentru cea mai buna destinatie turistica europeana, transmite Agerpres. Orasul din inima Transilvaniei apare intre nominalizarile facute.

Povestea tatuajului, una dintre cele mai vechi forme de expresie. Care au fost primele trupuri tatuate

Tatuajul este o forma de expresie sociala sau artistica practicata peste tot in lume. Este, de altfel, o practica straveche, cu radacini in paleolitic si care avea mult mai multe intelesuri decat cele din prezent, de cele mai multe ori neavand legatura cu moda sau cu ideea de frumusete.

Cele mai importante calitati de care ai nevoie pentru a lucra in companiile auto

Intr-o lume in care masinile sunt tot mai conectate cu omul, companiile auto din Romania pun accentul atat pe aptitudinile digitale, cat si pe cele sociale atunci cand recruteaza personal. Tehnologia nu.

Locomotivele CFR Calatori spun multe despre declinul domeniului feroviar: Varsta medie a parcului este 40 de ani, cele mai noi au fost cumparate acum un deceniu

Una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cand mergi cu trenul este cand se defecteaza locomotiva, iar asta nu e de mirare daca tinem cont ca media de varsta a parcului este de 40 de ani si exista in functiune si locomotive produse acum peste cinci decenii. Angajatii de la divizia de reparatii au protestat in aceste zile si spun ca trebuie in multe cazuri sa ia o piesa de la o locomotiva pentru a o pune la alta si ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave. Ucraina, Ungaria sau Austria au cumparat locomotive in ultimii ani si reinnoiesc in continuare parcul de tractiune, exact opusul a ceea ce se intampla la noi.

Cehia face teste pentru a ridica viteza de circulatie a trenurilor la 200 kmh pe cele mai rapide portiuni

In Cehia, compania nationala de infrastructura feroviara SZ face primele teste cu viteza maxima de 200 kmh pe magistrala principala ce leaga Praga de granita cu Austria si Slovacia, scrie International Railway Journal. Cehia are portiuni cu viteze medii de 120 kmh, maximul este acum 160 kmh si tara detine si unul dintre cele mai importante centre de testare a trenurilor din Europa.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2020 a fost amanat

Desi gamerii se pregateau deja de o vizita in Night City, vor mai avea de asteptat cel putin cateva luni pana sa se bucure de lumea uriasa din Cyberpunk 2077.

Una dintre cele mai apreciate vloggerite din lume a dezvaluit ca este, de fapt, barbat: M-am nascut in corpul gresit VIDEO

Cea mai cunoscuta vloggerita de beauty si moda, cu milioane de abonati pe YouTube, a marturisit ca este transgender, dupa ce a fost santajata ca i se va dezvalui secretul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )