Libnet.ro
UNICEF

10:15

Zeci de localitati cu restrictii din cauza celor mai noi cazuri de pesta, confirmate la Daneasa la mistreti. Misiunea vanatorilor, aproape imposibila

Adevărul Adevărul,
Zeci de localitati cu restrictii din cauza celor mai noi cazuri de pesta, confirmate la Daneasa la mistreti. Misiunea vanatorilor, aproape imposibila

Institutul National a confirmat pesta in cazul celor doi mistreti descoperiti pe fondul de vanatoare din Daneasa. Ce au de facut vanatorii pare imposibil de dus la indeplinire. continuă pe Adevărul

Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati in cladirea Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat de marti seara. Printre acestia se numara Cristian Preda, Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru. impuscaturi in centrul Strasburgului. Parlamentul European a fost inchis; nu intra si nu iese nimeni. in interior continua sedintele. Eu sunt in plen si voi vorbi imediat in dezbaterea despre buget, scrie Siegfried Muresan pe Facebook.

Florin Busuioc, anunt de ULTIM MOMENT: Cand revine cu cele mai noi informatii METEO

Busu revine pe sticla. Pro TV anunta ca indragitul prezentator Florin Busuioc se simte bine si urmeaza sa revina cu cele mai noi informatii despre vreme. Busu s-a pozat cu colegul jurnalistul Ovidiu.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care l are

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca foarte probabil Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis vor ataca legea pensiilor la CCR, deoarece se gandesc ca vor urma la guvernare si nu vor aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are, scrie Mediafax.

Carmen Iohannis a anuntat Parchetul General ca nu va veni luni la audieri din cauza problemelor de sanatate

Carmen Iohannis nu va veni, luni, la sediul Parchetului General, avocatul acesteia prezentandu-se la unitatea de parchet pentru a-i instiinta pe procurori ca sotia presedintelui Klaus Iohannis nu poate veni din cauza starii de sanatate, transmite Mediafax.

TOPUL Celor mai mari scurgeri de date descoperite n 2018

Se pare ca in fiecare saptamana, o noua companie trebuie sa-si notifice clientii ca datele lor ar fi putut fi compromise. Scurgerile de date se pot intampla din mai multe motive. Unele companii sufera atacuri cibernetice. Sau datele pot fi gestionate gresit, sau vandute unor terte parti, sau bresele din sistemul de securitate al unui site pot lasa informatiile neprotejate.

Meghan Markle este peste tot. Ducesa domina topul Google al celor mai cautate persoane din lume in 2018

Ducesa de Sussex Meghan Markle 37 de ani) se claseaza pe primul loc in topul cautarilor globale ale vedetelor/personalitatilor, dupa ce Google a facut o analiza comparativa a cresterilor in trending de anul acesta fata de cele din anul 2017, pentru a descoperi cine suscita cel mai mult interesul.

Topul celor mai poluate orase din Romania. Contrar asteptarilor, Bucurestiul este surclasat in clasamentul nefast de un oras de provincie

Un raport realizat de specialistii Observatorului Roman de Sanatate indica faptul ca valorile maxime admise in ceea ce priveste concentratia de pulberi in suspensie este depasita frecvent in marile orase din Romania.

Suma-record pe care CJ Olt a alocat-o rasplatirii celor mai buni elevi si profesori. Cine incaseaza premii de cate 6.000 lei si pentru ce performanta

Bugetul rezervat in acest an raplatirii performantei elevilor si profesorilor din judetul Olt a ajuns la aproape 200. 000 lei, cea mai mare suma de pana acum, numarul celor care astazi vor fi premiati fiind si el de aproape 450.

Topul celor mai norocoase 3 zodii in 2019

Astrele promit schimbari importante in cariera si pe plan financiar in 2019. Succesul profesional de anul viitor poate fi tradus printr-un vis de lunga durata devenit realitate pentru cele mai norocoase 3 zodii ale horoscopului.

Povestile celor mai bogate mine de aur ale stramosilor nostri. Locul unde aurul se gasea in fiecare piatra

Rosia Montana s-a numarat printre cele mai importante centre miniere antice, insa vestigii ale marilor mine de aur din Antichitate s-au pastrat in nenumarate locuri din Transilvania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )