Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

ACTUALIZARE 09:51 Sibiu: Sotia lui Dorin Cioaba, dusa la audieri Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost ridicata, astazi, de catre politisti in urma perchezitiilor facute la locuinta familiei in dosarul de evaziune fiscala si va fi dusa la audieri la sediul Politiei Mehedinti. ---- Zeci de perchezitii ale politistilor au loc, azi dimineata, in Capitala si in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, potrivit unui comunivat de presa al Politiei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

Zeci de perchezitii ale politistilor au loc, azi dimineata, in Capitala si in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, potrivit unui comunivat de presa al Politiei Romane.

Perchezitii ale procurorilor DIICOT la afaceristul Hirsch Ady, CEO al grupului Alka, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DIICOT fac perchezitii in aceasta dimineata la domiciliul afaceristului Hirsch Ady, CEO al grupului Alka, potrivit unor surse judiciare. in acest caz sunt vizate 45 de persoane, care urmeaza sa fie aduse la audieri, dosarul este deschis pentru posibile infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii la case de schimb valutar intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din cadrul IPJ Ilfov si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR efectueaza, marti seara, 41 de perchezitii la domiciliile si punctele de lucru ale unor case de schimb valutar.

Perchezitii la Strehaia intr-un dosar de evaziune fiscala de 5 milioane de euro

Perchezitii miercuri dimineata in palatele tiganesti de la Strehaia. Sunt vizati reprezentantii mai multor societati comerciale care ar fi creat un circuit infractional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, creand un prejudiciu de peste 5 milioane de euro.

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani(VIDEO)

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Sotia regelui Cioaba, ridicata de politisti dupa perchezitia in dosarul de evaziune fiscala. Dorin Cioaba:Daca au colaborat doua firme de tigani exista suspiciunea ca au fraudat statul

Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost ridicata, miercuri, de catre politisti in urma perchezitiilor facute la locuinta familiei in dosarul de evaziune fiscala si va fi dusa la audieri la sediul Politiei Mehedinti. Dorin Cioaba a anuntat ca sunt vizate doua societati administrate de catre Sighisoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi in valoare de 20. 000 de lei despre care anchetatorii sustin ca sunt fictive, transmite News. ro.

UPDATE 28 de perchezitii la suspecti de infractiuni economice cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro / Printre cei vizati este si regele Cioaba

Politistii din Mehedinti, sub coordonarea celor ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, efectueaza miercuri dimineata 28 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalarea banilor, urmand sa fie puse in aplicare 32 de mandate de aducere. 27 Surse politienesti au declarat, pentru Agerpres, ca printre cei vizati de perchezitii se afla si autointitulatul rege Cioaba.

Dorin Cioaba, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de cinci milioane euro

Regele Dorin Cioaba a fost retinut pentru 24 de ore. Doua autoturisme de lux si aproape 250. 000 de euro, in lei si valuta, au fost confiscati de politisti in urmaperchezitiilor facute.

Descinderi la doua grupari infractionale specializate in evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si procurorii D. efectueaza 23 de perchezitii domiciliare la doua grupari infractionale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )