Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa

România Liberă România Liberă,
Zeci de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa

Un front atmosferic rece continua sa afecteze o mare parte a Europei, iar numarul total de decese a . continuă pe România Liberă

Cel putin 55 de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa. Avertizarea OMS

Un front atmosferic rece continua sa afecteze o mare parte a Europei, iar numarul total de decese a ajuns la 55, pe fondul ninsorilor abundente si a vantului puternic. Organizatia Mondiala a Sanatatii a.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor a ajuns la 68

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmiet Agerpres.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 71

Un barbat din judetul Iasi si unul din judetul Ilfov au murit din cauza gripei, medicii anuntand, vineri, confirmarea diagnosticului. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns astfel la 71 de la debutul sezonului rece 2017 - 2018.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 62

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 62, potrivit ultimei actualizari facute de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP. Ultimele doua.

inca o femeie a murit din cauza gripei, iar numarul de decese ajunge la 69

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat joi un alt deces din cauza gripei, numarul total de decese ajungand la 69. Victima este o femeie de 76 de ani, din judetul Cluj, care nu a fost vaccinata impotriva.

inca o femeie a murit din cauza gripei. Numarul total de decese a ajuns la 69

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a confirmat, joi, un alt deces din cauza virusului gr.

LIVETEXTAutostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate / 16 curse aeriene de pe Otopeni au avut intarzieri

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------13:38 DN2 a fost redeschis intre Lilieci si Spataru. 27Buzau: Trei drumuri nationale blocate, o localitate fara electricitate, cursuri suspendate in 33 de scoli12. 57 Scolile, inchise si joi si vineri in judetul Ialomita12:28Codurile galben si portocaliu de ger, prelungite pana vineri seara 11:15 HARTA INTERACTIVA Drumurile nationale si autostrazile blocate din cauza viscolului. Situatia la moment10. 57 Cursurile in toate unitatile de invatamant din judetul Olt vor fi suspendate si in zilele de 1 si 2 martie, din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute, a anuntat miercuri dimineata Inspectoratul Scolar10:23Tulcea: Adolescent care a plecat bicicleta la drum si s-a ratacit din cauza viscolului, salvat de politisti .

LIVETEXTAutostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate / DN 2, blocat pe mai multe portiuni / 16 curse aeriene de pe Otopeni au avut intarzieri

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------10:23Tulcea: Adolescent care a plecat bicicleta la drum si s-a ratacit din cauza viscolului, salvat de politisti 10:06Primaria Capitalei: 80% din artere principale sunt la negru si circa jumatate din strazile secundare au fost deszapezite09:56Tulcea: Traficul pe toate drumurile judetene si pe sase sectoare de drumuri nationale este inchis09:49 Otopeni: 16 curse aeriene au avut intarzieri de 30-40 minute, nicio cursa nu este anulata09:19 In Teleorman se intervine pentru preluare unei gravide din localitatea Copaceni.

Numarul de persoane care au murit din cauza gripei a ajuns la 60

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60, se arata intr-un comunicat de presa emis de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institului National de Sanatate Publica INSP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )