Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zegrean, despre decizia CCR n cazul revocarii sefei DNA: Nu am mai vazut asa ceva. Nu poti sa i dai dispozitii presedintelui

Hotnews Hotnews,
 Zegrean, despre decizia CCR n cazul revocarii sefei DNA: Nu am mai vazut asa ceva. Nu poti sa i dai dispozitii presedintelui

Fostul judecator CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca solicitarea Curtii Constitutionale adresata presedintelui Klaus Iohannis de emitere a unui decret de revocare a Codrutei Kovesi este o practica noua, precizand insa ca nu CCR este cea care spune cum se rezolva un astfel de conflict, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 600 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------19:45 Circa 1. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60019:00 Peste 400 de persoane. Lumea scandeaza: Pensii!, CCR, ciuma rosie! sau PSD si FSN, s-au bagat in CCR. 18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita21:15 Sunt circa 1. 800 de persoane in Piata. Se striga Dictatorii, dictatorii! si Penalii! Penalii!21. 04Oamenii din Piata au aprins lanternele telefoanelor21:00 Peste 1. 500 de oameni sunt in Piata Victoriei20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 1.300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------23:00 in Piata mai sunt in jur de 200 de oameni. 22:25 Numarul oamenilor continua sa scada treptat. Se scandeaza Codruta, Codruta22:15 Multimea e rasfirata in fata Guvernului, pe trotuar, pe benzile de circulatie si in mijlocul pietii. Multimea striga Analfabeta, analfabeta! la adresa Vioricai Dancila. Apoi : Demisia!. Numarul oamenilor a mai scazut, sunt sub 2. 000 de oameni acum. Dubitele jandarmilor s-au retras, multimea e mai linistita si spiritele s-au mai calmat21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita.

VIDEO Protest anuntat astazi n Bucuresti, dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!.

VIDEO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

VIDEO FOTO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata/ mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!HotNews. ro a transmis livetext protestul.

VIDEO FOTO Peste 2.000 de oameni au protestat n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!HotNews. ro a transmis livetext protestul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )