Libnet.ro
UNICEF

20:45

Zegrean: Doar Parlamentul poate adopta rectificarea bugetara, chiar si fara avizul CSAT

Hotnews Hotnews,
 Zegrean: Doar Parlamentul poate adopta rectificarea bugetara, chiar si fara avizul CSAT

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei Augustin Zegrean declara ca rectificarea bugetara poate fi adoptata chiar si fara avizul CSAT, insa numai printr-o decizie a Parlamentului. continuă pe Hotnews

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT (surse)

Executivul a aprobat, in sedinta de miercuri a Guvernului, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT, au declarat pentru agentia Mediafax surse din Palatul Victoria. Surse guvernamentale au precizat ca decizia Guvernului s-a bazat pe un punct de vedere de la Ministerul Justitiei care prevede ca Executivul poate adopta rectificarea bugetara fara aviz de la CSAT, baza legala pentru acest punct de vedere fiind o decizie a CCR din 2015 potrivit careia este obligatorie solicitarea unui aviz de la CSAT, nu si primirea avizului.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT

Executivul a aprobat, in sedinta de miercuri a Guvernului, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT. Surse guvernamentale au precizat pentru Mediafax ca decizia Guvernului s-a bazat pe un punct de vedere de la Ministerul Justitiei care prevede ca Executivul poate adopta rectificarea bugetara fara aviz de la CSAT, baza legala pentru acest punct de vedere fiind o decizie a CCR din 2015 potrivit careia este obligatorie solicitarea unui aviz de la CSAT, nu si primirea avizului.

Guvernul trece rectificarea bugetara fara avizul CSAT, doar din ambitie

Ambitia Guvernului PSD de a nu ajunge la un numitor comun cu serviciile secrete, pe care nu le poate controla, dar nici nu presedintele Klaus Iohannis a culminat miercuri cu decizia fara precedent a Executivului de a aproba rectificarea bugetara, care taie bugetele institutiilor de forta, fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Ping-pong intre palate cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara continua sa fie motiv de scandal intre cele doua palate. Mult asteptata sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) care s-a reunit ieri ca sa avizeze proiectul de rectificare bugetara a fost suspendata, neobtinandu-se un consens.

Guvernul merge mai departe cu rectificarea bugetara: Ne-am indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul va merge mai departe cu rectificarea bugetara, deoarece si-a indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT. in opinia guvernantilor, nu mai este nevoie ca acest.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Surse:Dragnea, Tariceanu si Dancila au discutat despre rectificarea bugetara

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut o discutie cu premierul Viorica Dancila despre rectificarea bugetara, urmare a situatiei din CSAT, au declarat surse politice.

Eugen Teodorovici, declaratie inainte de rectificarea bugetara: Sper sa fie consens in sedinta CSAT

Eugen Teodorovici a facut declaratii marti dimineata, la Palatul Parlamentului. Ministrul Finantelor spera ca va exista un consens asupra deciziilor referitoare la rectificarea bugetara, dezbatute in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )