Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un ziar britanic ii face PRAF pe Paula Seling Ovi! Vezi AICI ce s-a scris despre reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014!

Devorator Monden Devorator Monden,
Un ziar britanic ii face PRAF pe Paula Seling Ovi! Vezi AICI ce s-a scris despre reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014!

Au obtinut locul 3 in 2010 in cadrul competitiei de la Oslo cu piesa Playing With Fire. Patru ani mai. continuă pe Devorator Monden

Paula Seling OVI au defilat pe covorul rosu la petrecerea de deschidere Eurovision 2014

Stralucire, covor rosu, coafuri si tinute colorate, unele elegante, altele menite sa socheze, zambete la discretie, camere de filmare nerabdatoare sa inregistreze cele mai calde declaratii ale delegatiilor tarilor participante - toate acestea si multe altele au putut fi vazute in deschiderea oficiala a evenimentului Eurovision 2014. Petrecerea, care a respectat traseul pe covorul rosu precum marile show-uri hollywoodiene, a avut loc la Primaria capitalei Copenhaga. Paula si Ovi au pasit pe covorul rosu insotiti de Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, de unul dintre compozitorii melodiei si de backing vocals, informeaza TVR.

In ce conditii sunt cazati Paula Seling si Ovi la Eurovision

Paula Seling si Ovi sunt cazati in aceasta perioada, pana dupa finala Eurovision de sambata viitoare, la un hotel de patru stele din Copenhaga. Desi nu este un hotel de lux, de cinci stele, acesta ofera conditii excelente si, in mod special, este situat in centrul orasului. Iata cum arata.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )